Saya tidak ada la ada masalah besar, biasa la gaduh2 manja cuma sekarang masalahnya mak saya terlalu manjakan isteri saya

assalamulaikum admin, mintak hide profile saya, nak cerita sikit, saya dah berkhawin anak 2, memandang kan keadaan semasa,saya masih tinggal dengan ibu saya, isteri saya dan anak2, saya taka ada la ada masalah besar, biasa la gaduh2 manja dengan isteri, tapi cuma, sekarang, mak saya ni, terlebih manjakan isteri saya, sampai saya nak tegur pun […]

Suami dari dapur menjerit tanya tak ada air kopi ker? kebiasaannya memang aku yang buat air kopi die cuma hari ni aku bangun lambat sikit

Sekadar perkongsian dan mintak pendapat warga krt semua. Memang title seorang isteri kena memuliakan suami bile dibanding kan dengan anak sendiri setahun. Hari ni aku bangun lambat dari biasa pukul 7.30am sebabnye aku tengah period dan tidur lambat jam 1am sebab menjahit. Salah ke. Memang isteri selama hidup berkahwin tak boleh ada masa sendiri? Bangun […]

Setahun perkara tu berlalu sekarang aku terfikir nak cari perempuan tu siapa sebab bila laki aku pernah terbuka mulut ada jump dia tapi 10 tahun lalu tanpa pengetahuan aku.

Aslmkum min hide profile aku ye. aku tak tahu lah apa nak cakap. Aku Cuma nak minta pandangan korang je. setahun yang lalu ex gf laki aku ada watsup laki aku dia tanya khabar. tapi laki aku tak layan, aku yang baca watusp tu. lepas tu ex gf dia melalut la watusp sampai cakap dia […]

Bila aku tegur dia, dia diam je jadi aku pun diam la lepastu aku ada terbaca sekali dia post kata2 pasal menantu dekat facebook terus aku mula pelik dan fikir negatif.

Assalamualaikum min. Aku seorang wanita mengandung yang bakal melahirkan tak lama lagi. Aku dah bernikah dengan suami dua tahun lebih.. Aku mengalami kemurungan kebelakangan ni. Dulu masa baru nikah aku tinggal dengan keluarga suami sebelas bulan. Biasa lah. Masa baru nikah semuanya indah. Baik layanan mereka terhadap aku. Aku sememangnya ada masalah dengan adik beradik. […]