August 11 2022 0Comment

Kisahnya ditempat kerja saya berkawan dengan lelaki merupakan suami orang sampai tahap terlanjur.

Mat petang geng KRT, terlebih dhulu nak ucap tq bebanyak sebab sudi myiarkan kisah saya ni, saya mntak hide profil saya. tujuan saya kat sini sebenarya nak mintak pendapat kawan2 semua, boleh tegur saya secara ihklas dan paling ihklas, saya betule buntu. saya sudah berkahwin dan mempunyai seorang anak dan seorang adik bela, saya merupakan […]

August 10 2022 0Comment

Kisahnya saya adalah isteri kedua kepada suami dan kami berkahwin senyap2 tanpa persetujuan isteri pertama

assalamualaikum tuan. maaf ganggu saya nak tanya.. saya kurang ilmu bab2 macam ni. Kisahnya saya adalah isteri kedua kepada suami dan kami berkahwin senyap2 tanpa persetujuan isteri pertama. baru sebulan pernikahan kami. sekarang isteri pertama dah tahu Dan setiap hari isteri pertama akan desak suami ceraikan saya. sedangkan suami tak kan ceraikan sesiapa pun. suami […]

August 09 2022 0Comment

Masalahnya lepas mimpikan ex aku akan pos dekat story saja untuk dia baca tapi setiap aku post ape2 mesti dia akan like.

Assalamualaikum buat semua pembaca krt. please hide my profile. Aku baru je kawen dalam 6 bulan macam tu. Aku sayang suami aku. Die baik, bertanggungjawab, solat tak tinggal. Kisahnya semenjak dua menjak ni aku ade mimpi ex 1st love aku la konon nye. ex aku, kiteorang tak macam couple lain kerana walaupun belum bernikah tapi […]

August 08 2022 0Comment

Paling menyedihkan pernah satu hari saya beli kuih frozen terus dia marah2 siap cakap kenapa pergi beli kuih tak bagitahu dia

hai KRT. Tak tahu nak meluah kemana ni.. totally burn out tahap dewa. 6 bulan ni saya ada masalah kewangan. sebelum ni saya berbisnes online. kemudian bisnes saya bermasalah. sejak tu suami yg saya anggap dia support saya sebelum ni dah nampak bel4ngnya. sebelum ni memang saya yg uruskan perbelanjaan rumah macam bil2 & keperluan […]

August 08 2022 0Comment

Dipendekkan cerita pada tahun lepas wife aku dikejutkan dengan satu penyakit yang agak kritikal dan bermulalah porak peranda keluarga aku

Salam Admin & warga KRT semua. Aku doakan kalian semua sentiasa d’rahmati & d’lindungi rahmat Allah SWT.. Sedikit coretan kisah hidup aku & pasangan. Yg mana boleh bg pendapat, Insya’Allah jutaan terima kasih ku ucapkan. Aku berkahwin dgn isteri hampir 10 tahun & alhamdulillah d’kurniakan 3 org anak yg comey¬≤ & kiut ikut jejak wife.. […]

August 03 2022 0Comment

Kisahnya saya mengandungkan anak no 2, disaat saya dan suami memang dah ready untuk dapatkan anak.

Salam min. Jika sudi siarkan kisah saya ni saya ada 2 orang anak, yang pertama umur 5 tahun & kedua 7 bulan. Saya takda masalah rumahtangga cuma mungkin ada masalah ment4l. Kisahnya saya mengandungkan anak no 2, disaat saya dan suami memang dah ready untuk dapatkan anak. Sebaik2 perancang, Allah swt tunaikan apa yg kami […]