January 28 2022 0Comment

Kisahnya bermula bila Aku tegur Ex wife suami ni kat whatsapp cakap kalau boleh bila bawak anak tu jagakan sikit jangan hantar sakit sakit sebab aku ada baby

Salam min, minta tlg share. Aku bru setahun kawen dengan laki aku ni duda anak sorang. Lepas kawen anak dia duduk dengan kitaorg. Tiap minggu mak budak tu datang ambik. Jumaat hantar ahad. Nak jadikan cerita anak tiri aku ni kalau ex wife husband aku tu hantar mesti sakit, selsema. Aku ni baru lepas bersalin […]

January 27 2022 0Comment

Paling saya terkilan bila dia kata hanya susu dan Pampers sahaja 900 belum termasuk jajan belum termasuk KFC tengah bulan

Assalamualaikum admin mohon hide kan profil saya. Saya ingin meluahkan keadaan reality kehidupan yg saya hadap. pada tahun 2018 saya telah berkahwin dengan seorang duda anak 1 tapi anak itu di jaga oleh ibunya dan sampai ke hari ini belum ada perintah mahkamah utk hak jagaan anak atau pun lawatan anak dan juga nafkah anak. […]

January 27 2022 0Comment

Kisahnya aku dah bagi hint2 sengaja kuatkan suara bagi husbnd dengar dan cakap dekat anak “tidur la sayang

Assalmmualaikm min. tolong hide profil saya. Nak meluah sikit. Pagi tdi aku gduh dengan husbnd sebab aku penat sangat. malam tak tidur sebab anak demam, pagi lepas mnyusukn nak kena tdur kan lagi dalam buaian. (Anak full breastfeeding, usia 4bulan, tidur nak kena dalam buaian). Kisahnya aku dah bagi hint2 sengaja kuatkan suara bagi husbnd […]

January 26 2022 0Comment

Kisahnya kalau lelaki teruna yang tak penah kawen mesti akan kuat sikit n4fsu  tapi masalahnya suami saya lain

hi assalamualaikum krt, boleh tak siarkan kisah saya? mohon hidekan nama ye, saya guna fb anak sedara saya. saya baru berkahwin pada bulan 4 tahun lepas, perkahwinan kami masih baru and tak sampai setahun. yang saya peliknya kenapa suami saya macam kurang nak berhubungan badan dengan saya. kalau dua minggu tu boleh dikatakan sekali dua […]

January 25 2022 0Comment

Bermula masalah kami duduk dengan family saya timbul isu mak saya secara spontan dengan kami semua “ seronok le Y tido beraircond”

Assalammualaikum min. Minta hide profile saya ya. Nak mintak pendapat semua. Saya baru kahwin 1 tahun. Dari awal saya mengandung sehinggalah saya bersalin, masalah yang sama berulang. Bermula masalah ni kami duduk dengan family saya timbul isu bila mak saya secara spontan dengan kami semua “ seronok le Y tido beraircond” lepas tu dia ckp […]

January 25 2022 0Comment

Sampilah suatu hari mak luahkan segala nya padaku yang sebenanrnya mak aku adalah isteri kedua ayahku isteri pertama nya ditinggalkan tanpa pesan hanya kerana ingin bersama ibuku.

salam admin. maaf kalau nukilan aku kalini agak berterabur. Mohon Hide FB aku ya min. Aku pinjam fb office mate aku merangkap sepupu baik aku. Kisah aku bukan kisah cinta atau curang. Tetapi… lebih dari itu. aku gelarkan nama aku Adam. Seorang anak tunggal. Aku dilahirkan di selatan tanah air. Kehidupan awal masa aku kecik2 […]

January 24 2022 0Comment

Kisahnya semalam saya on call dengan suami bercakap soal kehidupan lepastu terus saya tanya suami kalau one day ditakdirkan saya pergi dulu

Assalam min tolong siarkan post ni untuk minta pendapat dari semua.. saya baru berkahwin 1 bulan, saya dan suami PJJ. Kisahnya semalam saya on call dengan suami bercakap soal kehidupan lepastu terus saya tanya suami kalau one day ditakdirkan saya pergi dulu adakah suami akan berkahwin lain? Suami menjawab wallahualam.  Saya tiba2 jadi sedih dan […]