September 08 2020 0Comment

Masa birthday aku haritu aku cuba kacau dia tanya tak nak belikan hadiah ke sebab aku tau dia tengah berduit tapi dia jawab bil2 banyak tak bayar

Assalamualaikum. Admin tolong up luahan hati dari insan bernama isteri. Assalamualaikum, saje nak meluah. Aku sorang istri. Ibu sorang anak berusia setahun. Seorang suri rumah.. Aku nak kerja tapi tak sampai hati nak bagi anak untuk orang jaga. Kecik lagi memang aku sayang sangat anak aku. Sapa tak sayang anak kan. Menjadi suri rumah bukan […]

September 08 2020 0Comment

Lepas tu saya cuba menghubungi perempuan tu dan merayu dengan dia supaya tidak menghubungi husband saya lagi

Terima kasih min siarkan luahan saya ni. Maaf klu luahan saya ni panjang. Semua ni bermula semasa pkp hari tu. Disebabkan boring husband saya join 1 group tu dan berkenalan dengan sorang janda dari seberang ni. Cantik. Mula2 saya macam ok ja. Kawan saja kan. Tak nak ada perasaan sangsi dan sebenarnya malas tanya dalam […]

September 08 2020 0Comment

Allahu pedih hati saya bila buka satu2 chat suami wasap dengan lelaki tapi butiran dan chat wasap2 semua ke menuju ke arah yang tak sepatutnya

Salam min, saya mohon sangat2 tolong hide profil saya min. Saya cuma ingin doa daripada kalian sahaja. Semoga berkat hari Jumaat ini doa2 kita diangkat Allah SWT. In Shaa Allah.. Aaminn. Saya sudah bernikah hampir 8 bulan. Tapi sepanjang pernikahan saya, suami tak pernah sentuh saya. Saya bekerja dan saya sentiasa jaga penampilan saya, saya […]

September 07 2020 0Comment

Saya sangka cuma saya yang bekerja 12 jam sehari saja tahu penat rupanya isteri saya dirumah lebih penat min

Assalamualaikum min. Kisah saya ni bukan lah kisah luar biasa. Tapi hanya kisah biasa. Camni. Jujur saya katakan dulu saya seorang yang panas baran. Kaki pukul. Dan seangkatan dengan nya. Selepas berumah tangga saya still naik tangan kat isteri saya. Still bentak dia. Dan saya mahu dia turuti kata2 saya saja. Ego saya tinggi menggunung […]

September 07 2020 0Comment

Rupa rupenya selama ini mak aku disuruh mencuri daripada pasaraya kerana tidak cukup duit membeli barang asas

Apa yang ingin aku luahkan bukan berniat untuk memburukkan sesiapa atau membuka aib sesiapa. Percayalah kifarah Allah itu ada. Kisah ini hanya diceritakan pada bahagian aku. Bahagian orang lain yang terlibat aku tak pasti. Pengajaran, yes. Kisah ini pengajaran untuk insan-insan diluar sana yang masih bergembira bergelumang dosa, jauh tinggalkan Allah. Aku bukan anak yang […]

September 07 2020 0Comment

Aku dengan isteri kahwin sudah 3 tahun, tapi tahun lepas sampai sekarang kami diuji dengan wang ringgit dan hutang banyak

salam min. Aku dengan isteri kahwin sudah 3 tahun, tapi tahun lepas sampai sekarang kami diuji dengan wang ringgit dan hutang banyak sampai hari2 kami berdua bergaduh. kalau kami berduit mesti kami bahagia. sekarang kami dah tak sehaluan dan kami dah tawar hati satu sama lain. pagi tadi dah failkan cerai. aku dah keluar dari […]

September 07 2020 0Comment

Korang cuba bayangkan suami aku penah halau aku tidur dekat luar semata2 hanya untuk bergayut dengan budak tu nak vc dengan perempuan tu mase pkp

assalam min. Hide profile aku. aku dalam dilema. untuk terus kuat atau cuba untuk terima kenyataan. yang suami aku dah sebetul2nya tak ade hati pada aku. dia ada perempuan lain dari awal usia prkhwinan kami. dah nak dekat 3 tahun. perempuan tu umur 18 tahun. dan kami laki bini 25 tahun. nak dibndingkan aku dengan […]