July 15 2019 0Comment

Sekarang ni anak dah 3 bulan dan blik raya mnggu depan saya juga la kena drive suami pegang baby saya ada bagi tau suami kalau time tak keje jomla saya ajar kreta,

Assalamualaikum,Wrga KRT.. saya sekarang ada masalah suami tak pndai bawa kereta. mase kawan kami bercinta jarak jauh. Jjarang jmpa.. setahun je bercinta dan terus kawen. Dalam bercinta tu boleh kira berape kali jumpa.. tu pn jumpa ramai2. dah kawen bila time blik kg saya yang drive dri kl-kelantan n dri Kelantan-Kl. tiap kali saya sruh […]

July 15 2019 0Comment

Bila suami baik dengan isteri dan anak2 kita sebagai isteri pun akan cuba untuk menjadi isteri yang terbaik untuk suami

Salam min dan semua rakan2 krt..saya mohon tolong doakan supaya suami dimurahkan rezeki ye..doakan juga semoga diberi kesihatan yang baik supaya dapat terus mencari rezeki untuk kami sekeluarga.. Suami saya pkul 5pagi dah keluar pergi kerja dan balik pkul 6 ptg.. lepas tu dia keluar lagi pukul 7.30mlm dan balik pkul 12tgh mlm buat part […]

July 15 2019 0Comment

Janganla fikir negatif ye suami saya betpul2 pergi kerja sebab saya tahu temptnya bekerja dan saya kenal kenalan tmpt kerjanya dia suami yang baik dan btl2 bertanggungjawab..

Salam min dan semua rakan2 krt..saya mohon tolong doakan supaya suami dimurahkan rezeki ye..doakan juga semoga diberi kesihatan yang baik supaya dapat terus mencari rezeki untuk kami sekeluarga.. Suami saya pkul 5pagi dah keluar pergi kerja dan balik pkul 6 ptg.. lepas tu dia keluar lagi pukul 7.30mlm dan balik pkul 12tgh mlm buat part […]

July 14 2019 0Comment

Aku tanya Aini, Osman kacau ko guna no lain ke? Aini cakap ye. Paling luluh tengok aksi2 dalam gambar suamiku aku sedang memeluk Aini kat dalam hotel min so faham2 saje lah

Salam Admin. Hide profile. Biarlah gambar berbicara. Memang macam gini ye kalau hati isteri dah koyak dah tawar hati? Suami saya mmg seorang yang bertanggungjwb terhadap segala benda dlm family kami. Seorang yang rajin tolong buat kerja rumah. Ayah yang penyayang. Blh kata ketua keluarga yang baik lah orang kata. Kerja suamiku memerlukan dia bnyk […]

July 14 2019 0Comment

Perempuan yang aku nak jadikan no2 tu satu opis dengan aku entah la macam mana boleh aku tersuka dengan dia sedangkan dia janda anak 3

Assalamualaikum admin dan semua.. Aku buntu sekarang ni.. 2 minggu lepas aku ada nyatakan pada isteri aku yang aku nak berkhawin lagi aku tak nak tipu dia aku berterus terang aku tak nak dia tahu dari mana2 orang lain dulu, biar dia tahu dari aku sendiri. Lepas aku bagi tahu hasrat aku tu dia hanya […]

July 14 2019 0Comment

Bapa mertua tutup pintu bilik mandi saya pula geram dan malu sangat cepat2 saya dan anak mandi dan masuk dalam bilik tidur.

Salam warga KRT. Saya nak luahkan perasaan saya dekat warga KRT sekalian. Pada tahun 2011, saya ikut suami balik beraya di rumah mertua. Saya beserta suami dengan dua orang anak perempuan kami masing-masing umur 3 & 4 tahun pada masa tersebut. Dipendekkan cerita, pada hari terakhir puasa hari tu, setelah tidurkan anak saya yang bongsu, […]