October 03 2019 0Comment

Waktu aku balik kampung, suami aku check in dengan bekas isterinya alasannya anak mereka nak mandi pool. So?? Apa perasaan aku sebagai isteri.

Maaf kalau posting ni terlalu panjang. Tapi dengan hanya menulis, hatiku seolah olah melepaskan segala beban. Aku dan suami bernikah di siam dan aku mengenali suamiku pada 18 april dan berkahwin pada 26 april hanya perkenalan yang singkat sebelum aku berkahwin dengan suami, aku usulkan kenapa perlu ke siam, dia kata urusan di Malaysia rumit […]

October 02 2019 0Comment

Sekarang sudah hampir sebulan saya dan suami baru berkahwin tapi masalahnya suami baru saya tidak mahu menceraikan saya dan sangat baik pada saya dan anak2, juga tunaikan tanggunjawab sebagai suami dengan baik,

Hi ni fake acc, Saya dalam dilemma sekarang. ceritanya begini, saya sudah berkahwin dengan bekas suami selama hampir 10 tahun mempunyai 3 orang anak berumur 9, 6, 3 tahun. Pada bulan 6 lepas saya diceraikan atas sebab pertelingkahan besar antara kami, dan suami dengan tidak sengaja menceraikan saya dengan talak 3 sebab saya berlawan cakap […]

October 02 2019 0Comment

Sekarang sudah hampir sebulan saya dan suami baru berkahwin tapi masalahnya suami baru saya tidak mahu menceraikan saya dan sangat baik pada saya dan anak2

Hi ni fake acc, Saya dalam dilemma sekarang. ceritanya begini, saya sudah berkahwin dengan bekas suami selama hampir 10 tahun mempunyai 3 orang anak berumur 9, 6, 3 tahun. Pada bulan 6 lepas saya diceraikan atas sebab pertelingkahan besar antara kami, dan suami dengan tidak sengaja menceraikan saya dengan talak 3 sebab saya berlawan cakap […]

October 02 2019 0Comment

Sekarang sudah hampir sebulan saya dan suami baru berkahwin tapi masalahnya suami baru saya tidak mahu menceraikan saya dan sangat baik pada saya dan anak2

Hi ni fake acc, Saya dalam dilemma sekarang. ceritanya begini, saya sudah berkahwin dengan bekas suami selama hampir 10 tahun mempunyai 3 orang anak berumur 9, 6, 3 tahun. Pada bulan 6 lepas saya diceraikan atas sebab pertelingkahan besar antara kami, dan suami dengan tidak sengaja menceraikan saya dengan talak 3 sebab saya berlawan cakap […]

October 02 2019 0Comment

Aku sayangkan perempuan ni tapi aku tak nak ceraikan wife aku sebab aku dan isteri sudah ada anak dan sampai sekarang ni aku masih berhubungan dengan perempuan tu tanpa pengetahuan wife aku

Salam , tolong hide kan profil saya. Saya nak share sikit cite ni. Saya dah berumah tangga 6 tahun dan saya ada anak satu, selama 3 tahun lepas saya kenal dengan satu perempuan, perempuan tuh kire ok la sebab bile aku dengan die aku macam ade life lagi.. tapi dah kantoi dah then aku senyapkan […]

October 02 2019 0Comment

Lepastu lagi satu mertua suruh saya minum uri kucing dengan sanggul yang dari arab untuk mudahkan bersalin tak ade maknanyaa saya nak minum. Dia ada bg saya simpan je.

Salam admin mohon hide profil saya yea. saya nie anak perempuan satu satunya dalam family begitu jaga suami. baru mendirikan rumah tangga dan mempunyai seorang cahaya mata. pada awal perkahwinan saya dan suami bergilir tidur rumah mertua dan rumah mak saya. Tiap kali balik sana saya akan kemas rumah sana dari ruang tamu hinggalah ke […]

October 02 2019 0Comment

Yang memeningkan aku lagi sejak akhir2 ini aku kerap mual2 muntah dan aku hilang selera makan disebabkan hal ini. kawan baik ak mnasihati ak supaya buat test pregnancy

Salam min. Tolong hidekan profile ak.. Saje nak minta pendapat tentang masalah yang aku hadapi sekarang ni. Aku baru je berkahwin dengan suamiku tak sampai setahun pun lagi. Kami bercinta hampir 4 tahun kemudian mengambil keputusan untuk bernikah. Pada awal perkahwinan smuanya indah belaka sampailah suatu hari aku mengetahui rahsia besar yang disembunyikan suami dri […]