February 02 2023 0Comment

Masalahnya yang buat aku p4n4s bila status pompuan tu je suami buka baca sedangkan kawan2 dia status saya pun dia tak tengok

Assalamualaikum admin. 3 hari lepas saya gaduh ngan suami. kesnya bila saya cek phone dia, saya tengok dia baca status wasap sorang pompuan ni. ok pompuan ni saya rase tak kawin lagi sebab saya pernah baca dalam grup dorang pompuan ni cakap tak suka laki orang sebab dalam grup tu dia sorang je pompuan. kawan2 […]

February 01 2023 0Comment

Suatu hari saya telah menghantar pesanan ringkas pada lelaki itu di instagram tapi selang beberapa hari lelaki itu menghubungi saya dan saya gembira

Pengakuan dari saya insan yang berdosa, saya tahu ramai pihak yang akan mengec4m saya tapi saya rasa saya perlu kongsikan kisah saya ini supaya boleh menjadi iktibar kepada wanita-wanita di luar sana. Saya seorang isteri yang mempunyai suami yang baik bertanggungjWab tapi selalu sibuk dengan kerja. Kadang2 sabtu ahad pun kerja. Saya kat rumah sorang2 […]

January 31 2023 0Comment

kisahnya suami aku seorang guru dan dia sudah jatuh cinta dengan rakan sekerja tapi masalahnya aku nmpak suami aku lebihkan pompuan tu dari aku

Salam hye min, saje nak luah n share kisah aku..aku da kawen da ada anak. Kisahnya suami aku seorang guru dan dia sudah jatuh cinta dengan rakan sekerja tapi masalahnya aku nmpak suami aku lebihkan pompuan tu dari aku. Pape mesti nak inform pompuan tu dulu..pape mesti nak share n bgthu pompuan tu..share gambar laa..share […]

January 30 2023 0Comment

Untuk pengetahuan semua pada awalnya tunang nya yang nak putuskan hubungan sebab saya hamil anak suami

Assalamualaikum admin. Tolong hide profile saya ya. Saya baru berkahwin lebih kurang 7 bulan. Sekarang ni saya pregnant dan tunggu hari  nak melahirkan. Tapi suami saya taknak terima kandungan saya. Bagi diorang saya terlalu muda utk mengandung. Dan sbb diorang taknak sbb saya as student. Btw umur saya 23tahun dan masih belajar. Skrg ni suami […]

January 23 2023 0Comment

Untuk pengetahuan ex aku sekarang ni sudah ada kerjaya income puluhan ribu sedangkan sepanjang aku kawin 4 tahun ni sekali je suami aku bagi rm50

Min, tolong post masalah aku min. Baru2 ni aku whatsap ex aku. Aku nak mntak maaf kat ex sebab aku tinggalkan dia macam tu ja. Lepas tu aku amik keputusan kawin dengan suami aku sekarang ni (dah kawin 4 tahun tak ade anak) . Aku debgan ex becinta 5 tahun dah. Sebab aku tggalkan ex […]

January 19 2023 0Comment

Kisahnya lepas PKP suami dha berhenti kerja alasan dia org dgki dgn dia tapi masalahnya selepas tu msuk satu company lg tak smpi 3 bulan berhenti lagi

Asalamualaikum dan Selamat Malam pembaca² KRT. Admin, tolong hide fb sya sbb sya tak nak org tau identiti sya nnt. Sya mhon.. Saya nak tnya pembaca² KRT, pernah tak kalian semua berdepan dgn SUAMI yg dikatakan “makan hasil bini”..? Sapa pernah alami situasi mcm sya? Sya dah kahwin dalam 2 tahun. Sya bekerja dlam sektor […]

January 18 2023 0Comment

Yang paling aku tak boleh nak terima bila mak aku minta isteri aku untuk c4but uban isteri aku terus pergi buat muka

Salam admin. Haid kan id ni kerana ni id original nanti habis fb aku. maklumlah aku ni hensen dan sado berbanding suami2 korang. Aku risau dorang ngorat aku sebab aku sayangkan isteri aku. Kisah aku begini, aku satu2 anak tunggal lelaki bongsu dan aku ada 4 orang kakak. Kakak aku semua baik2, terpaling perfect.. Yang […]