January 23 2022 0Comment

Begini pada akhir tahun lepas suami saya telah meminta izin untuk menikahi lagi satu tetapi saya tidak galakkan kerana saya tahu suami saya tidak mampu

Assalamualaikum Admin.. mohon hide nama dan profile saya. Dan saya ucapkan ribuan terima kasih kepada admin jika siarkan persoalan saya. Memandangkan pejabat agama mahupun mahkamah syariah sekarang sangat susah untuk nak dapat temujanji.. setiap kali saya nak booking selalu full sampai saya buntu. tapi persoalan ni sentiasa bermain di minda saya.. harap ahli KRT yang […]

January 21 2022 0Comment

Malangnya Isteri pertama bagi tau jangan ada anak buat masa terdekat sampaikan sepajang 5 tahun kami merancang untuk tak dak zuriat

Assalamualaikum maaf kalau posting saya ni membuat kecaman orang lain. Saya tau ni semuaa salah berpunca dari saya sendiri. Saya buat keputusan terburu buru. Tapi jangan kecam lebih2 risau kena batang hidung sendiri. Dulu ekutkan dara mudaa. Saya cuma buntu dan sangat2 tertekan. Saya tak tau nak mulakan dari mana. Saya rasa macam separuh nak […]

January 21 2022 0Comment

Ceritanya mak mertua pilih kasih antara menantu aku isteri kedua tapi masalahnya dorang yang datang meminang aku

Salam Min. Hide fb kwn aku ya. Aku cuma nak nasihat, bukan kecaman. Aku baru berkahwin dan baru dapat seorang anak. Ceritanya mak mertua pilih kasih antara menantu aku isteri kedua tapi masalahnya dorang yang datang meminang aku untuk anak dorang. Berkenan sangat nak buat aku jadi menantu at the end macam nie pulak jadinya. […]

January 20 2022 0Comment

Saya juga diarahkan untuk menjaga anak bujangnya yang berumur 30an sepertinya memasakkan basuhkan dan lipatkn  baju

Hi Admin. Saya sekadar ingin meminta pendapat. Saya bernikah awal tahun 2021   sekarang mengandung 8 bulan dan PJJ dengan suami disebabkan suami saya bekerja dinegeri lain, suami tinggal bersama ibunya.  Saya pernah menetap dirumah MIL bersama suami disana selama 3 bulan tetapi saya berasa tidak selesa dengan perbuatan MIL terhadap saya. MIL Saya sering marah […]

January 19 2022 0Comment

Ceritanya  dulu saya perna terlanjur dengan bekas kekasih sebanyak 3 kali semasa suami kerja luar negeri

Salam krt. minta tolong hide fb saya ya.. Saya isteri dan ibu kepada 3 orang anak perempuan. Masalah saya disini saya rasa macam tidak tahan dengan suami lagi sebab selalu ungkit masa silam saya, Saya tau kisah silam saya terlalu pahit. Bagi mana2 lelaki pun memang akan ingat benda ni sampai bila2. Ceritanya  dulu saya […]

January 18 2022 0Comment

Untuk pengetahuan saya seorang yang kacak ramai peminat sampaikan family saya membawa perempuan untuk saya kerana bagi mereka saya adalah lelaki satu dalam sejuta.

Assalamualaikum.. Sebelum ini saya ada minta page ini utk siarkan mengenai masalah rumah tangga saya. Dan saya lihat page ini berguna melalui commen dan nasihat yang ada. Beberapa hari selepas saya post dalam page ini saya telah berjaya h4ck telefon bini saya.. Ya.. Saya h4ck.. Saya adalah seorang h4cker cuma saya rahsiakan dari sesiapapun. Isteri […]

January 17 2022 0Comment

Kisahnya perkahwinan pertama saya  pada tahun 1998 bersama seorang lelaki yang masih bergelar suami orang

Salam admin. tolong hidekan profil saya. Tujuan sebenarnya saya tulis disini adalah untuk mendengar pandangan warga KRT. Berkaitan tentang diri saya. Kisahnya perkahwinan pertama saya  pada tahun 1998 bersama seorang lelaki yang masih bergelar suami orang. Saya tahu saya tak sepatutnya meneruskan perhubungan tersebut kerana ia akan menghancurkan hati orang lain yg bergelar wanita. Namun […]