May 21 2019 0Comment

Masa aku failkan cerai kali pertama tu, ex aku buat repot kata aku sakit psikitari 10 hari aku tersadai kat HKL dengan anak2 sebab dia tuduh aku dera anak sekali dia tuduh aku sakit mental

Assalammualaikum, terlebih dahulu aku harap sangat min siarkan kisah saya ni..Maaf sebab panjang macam skrip tv.. bila orang dok kecoh pasal kene cerai masa mengandung dan juga pasa Si ustaz madi, terdetik hati nak meluahkan kat KRT ni. Untuk pengetahuan semua,aku baru sahaja bersalin anak ke empat pada 2 bulan lps dan telah di ceraikan […]

May 21 2019 0Comment

Tapi semalam aku jawab jugak bila bapak mertua aku tanya kenapa kena balik2 kampung aku? Aku jawab aku bukan anak yatim piatu

Assalamualaikum admin & warga krt. Just nak tanye pendapat korang semua . Aku dan suami duduk asing , jauh dari mak bapak aku . Tapi dekat dengan keluarga mertua aku . Rumah aku dengan rumah mertua aku makan masa tak sampai 5min pun kalau pergi dengan motor . Nama je duduk asing , tapi kemana-mana […]

May 20 2019 0Comment

Aku mualaf, berbangsa cina asli masuk islam masa kawen masa kami kawen aku zero bini aku masa tu baru officer aku kerja biasa jer aku masuk islam terus kawen mudah sgt

Salam min mohon hide profile aku pinjam mesgger bini aku. Aku nak citer pasal bini aku, aku sayang bini aku walaupun aku kayu. Ok bini aku muda lagi below 24. Anak dua sepasang. Bini aku finance executive kt kilang. Skrang tga part time blaja ACCA. Dgn anak kecik dgn aku dgn kerja aku mmg salute […]

May 20 2019 0Comment

suami dulu pernah tak mgaku anak dalam kandungan saya bukan anak dia Malah 3 orang anak saya dengan dia pun dia tak pernah mengaku tu anak dia ketika dia dlm keadaan marah.

Assalamualaikum. Salam Ramadhan. Just nak luahkan pendapat buat para isteri2 yang ada luahkan kisah rumahtangga di KRT ni. Ni pengalaman saya yang pernah bkahwin dan bcerai dgn seorg yang pernah bernama USTAD. Dia mmg nampak seorg suami yang pyayang hnya dimata family dia dan family saya.. Juga di mata org2 yang mgenali dia… Tpi perangai […]

May 20 2019 0Comment

Aku tinggal di rumah asal keluarga isteri aku yang mana bila orang tua nya bercerai rumah tu jadi harta adik beradik diatas perjanjian lama kalau mereka bercerai untuk kesekiankali nya

Asslm admin. Tolong hide profile aku. Aku nak minta pendapat ramai dan yang penting minta orang yang terlibat baca dan hadam cerita ni. Begini kisah dia. Aku tinggal bersama mertua yang ditinggalkan suami baru (dah cerai dengan arwah bapa mertua aku dari mase hidup lagi). Gantung tak bertali la dengan laki baru dia yang penilaian […]