Sehinggalah tahun ke 5 perkahwinan sekarang ni kami pjj isteri aku dipindahkan kerana campur tangan orang atasan.

Adakah aku suami yang gagal?? Assalamualaikum warga krt…min, hide profile aku ye terima kasih. Terdetik aku nak menulis..ikutkan hati malas nak bercerita..sebab aku takut aku membuka aib rumahtangga aku sendiri sedangkan aku perlukan sokongan dan pendapat orang ramai selain berdoa pada allah yang maha esa.. pernah juga aku merujuk dengan ustaz2 yg aku kenal .seboleh2nya […]

Kisahnya saya ada kawan yang trnsgnd€r kenal dari sekolah lagi kami memang selaku berbagi hadiah semasa birthday.

Assalammualaikum. Saya hanya nak meluah. Suami alhamdulillah baik. Tolong kemas rumah, jaga anak dan kadang-kadang iron baju saya pergi kerja. Tak pernah naik tangan. Alhamdulillah suami saya baik. Cuma satu perkara kadang saya tak faham. Suami saya sangat-sangat ‘King Control’ dan sangat berkira. Suami bekerja sebagai freelance. Saya bekerja makan gaji. Semua perbelanjaan saya tanggung. […]

Untuk pengetahuan semua dulu pernah perempuan tu merayu dekat saya supaya tidak sebarkan aib dia dimana gamba dan video dia jelas kelihatan dgn suami saya.

assalamualaikum.. saya nak luahkan sedikit rasa hati saya. Sampai skrg saya rasa sakit yg teramat. Saya mengandung dan hampir menunggu hari. Baru2 ni saya dapat tahu suami saya curang dengan scand4l lama dia. kira nya mereka masih contact secara diam2. Untuk pengetahuan semua dulu pernah perempuan tu merayu dekat saya supaya tidak sebarkan aib dia […]

Kisahnya baru2 ni suami saya buat hal bila saya dapat tau kalau suami saya telah menc4bul orang yang saya kenal

assalamualaikum.. tujuan saya tulis untuk bertanya pendapat kakak dan abang yang dah lama berkahwin. yang baru kawen tu diam2 je. saya seorang isteri yang berumur akhir 30an. ini merupakan perkahwinan ke2 saya alhamdulillah semuanya baik2.. kekurangan tu ada.. tapi tutup sebelah mata je.. perkahwinan pertama bertahan hanya selama 7tahun.. dan perkahwinan skrg dah masuk tahun […]

Paling saya sedih Korang bayangkan bila kami tengah bersama isteri saya boleh bermain dengan hp seolah2 bersama dgn patung.

assalamualaikum. Saya nak minta pandangan dan pendapat. saya baru berkahwin dah 3 tahun. Saya seorg suami. status saya bujang dan isteri saya janda semasa berkahwin. jujur saya kata.. saya seb4tang kara dan saya memang takpernah tahu siapa mak ayh kandung saya. senang kata saya anak hr4m. saya di besarkan oleh seorg ibu angkat. yg mana […]

Dipendekkan cerita tahun lepas wife aku dikejutkan dengan satu penyakit kel4min yang agak kritikal dan bermulalah porak peranda keluarga aku

Salam Admin & warga KRT semua.. Aku doakan kalian semua sentiasa d’rahmati & d’lindungi rahmat Allah SWT… Sedikit coretan kisah hidup aku & pasangan. Yang mana boleh bg pendapat, Insya’Allah jutaan terima kasih ku ucapkan. Aku berkahwin dgn isteri hampir 10 tahun & alhamdulillah d’kurniakan 3 org anak yang comey² & kiut ikut jejak wife.. […]