Berlandaskan perempuan sentiasa betul, dia maki saya serupa makcik bawang dalam page KRT kepunyaan admin, saya tak reply makian beliau,sebaliknya saya remove dia.

Assalamualaikum admin KRT. Saya guna facebook sendiri ni,bukan pinjam yang anak saudara atau kawan hatta jiran sekalipun. Tolong jangan hide Profile saya. Cuma jangan ambil gambar saya buat DP page untuk ramaikan followers je. Saya bukannya nak mengadu hal rumahtangga,saya masih setia bersama isteri.Cuma saya nak luahkan disini yang saya rimas sangat dengan sorang perempuan […]

Masa isteri aku mengndung 5 bulan ex aku datang balik dia mnta maaf pasal dulu dan minta nak kawin dangan aku dan ku pon msih sayang ex aku.

Salam min …kau hide fb aku..senang aku nak crita pendek jer psal bini aku, dia ni cntik, body cntik, muka cntik tak mekap sntiasa natural, aku kahwin taun lepas, aku kawin trpaksa sebab ex aku tnggalkan aku masa nak dekat perkawinan isteri aku kira aturan kluarga aku laa, mak kndung aku ni sakit ,nyanyuk sikit […]

kenapa dia di ward psikiatri? sebelum ni memang dia mengalami kemurungan yang snagat teruk aku tahu masalah dia cuma aku tak sangka masalah dia seberat itu

assalamualaikum warga KRT..admin. harap sangat sudi share post aku ni. sebab aku memerlukan jalan keluar untuk bantu isteri aku. Mohon hide profile aku. aku menggunakan fb isteri. rupanya sebelum ni isteri aku juga ada pernah berkongsi cerita di sini.. sahabt krt..aku mohon pandangan dan doa dari sahabat semua..sekarang isteri aku di ward psikiatri..dan dia sekarang […]

Makan? Ya bukan tak pernah makan sedap masih bersyukur dapat rasa macam mana tu rasa kari macam mana rasa kuah masak lemak tapi itu semua kene ikut kehendak suami sahaja

Salam admin KRT, TQ for sharing my story..agak panjang, tapi saya tau ramai yang alami ini. Special cerita ni untuk para suami yang berjanji untuk jadikan isteri sebagai surirumah yang bahagia selamanya..Ye, saya masih dalam fasa baru alam perkahwinan, baru di fasa pertama alam perkahwinan. alhamdulillah, ada sorang dah princess kami.. Saya seorang yang suka […]

suami degar yang mak dia cakap saya menyundal dan sekarang suami bawak balik duduk rumah bapa. Hidup aman je.. Tapi perlu ada rumah sendiri sebab bapa bukan islam.

Assalam admin dan semua warga krt. Saya seorang mualaf dan dh berkahwin dgn suami 5 tahun. Kmi dikurniakan seorang anak. Skrg saya dan suami berdepan masalah dgn keluarga suami. Suami anak sulung dri 11 adik beradik, dan sekarang semua tgl bersama. Suami jenis taat perintah ibu dia min. Bermula dri suami buat rumah besar min. […]

Aku ni min lawa la jugak macam ala2 arwah kak pah tapi saiz la besar gedabak haha lantak la aku nak sebut jugak dah banyak la pilih baju bukan semua jenis baju aku blh pakai aku try

hi semua nak minta hide kan profile.. aku dlm masalah ni. dah berapa hari tak cakap dengan laki aku. aku jadi patung je dengn anak2 aku marah dengan laki mampus aku tak bercakap. buka/sahur aku tak gerak tak sedia makan pun. sebab nya aku sakit hati tahap matak..laki aku ni panas baran sgt..baran dia dkt […]