Balik crita tadi sekiranya balik kampung nanti kami bukan tinggal sebumbung dengan ibu. Sebab apa? mesti si isteri kata takda privacyla

Akum admin….tlg hide profile ni…. sblum nak cerita saya harap MAKCIK BAWANG TLG HADAM AYAT2 CERITA ni.. tapi bukan ABAM2 BAWANG YER. Aku ni masih lagi ber ibu yang masih tggal keseorangan di kampung. aku berhasrat untuk mintak tukar tempat kerja ni sudah lama. tapi aku ada masalah.. masalah aku adalah isteri yang terang2 kurang […]

Belum lagi masuk bab berkawan dengan perempuan di fb, like gambar, lepastu tak jaga batas pergaulan dengan perempuan. Walaupun dah anggap perempuan ajnabi

Assalamuaikum admin dan ahli group.. Mohon siarkan ye admin. Saya ada soalan untuk semua ahli group tmasuk admin.. Terutama untuk yang dh kahwin. Nak tanya la ye, betul2 nak tahu jawapan. “KENAPA YE LELAKI SUKA TENGOK PEREMPUAN LAIN WALAUPUN DH BERSTATUS SUAMI?” mohon bincangkan. Saya tak faham la. Dulu somi saya waktu bcinta mmg ade […]

Sambil saya bertengkar saya baling2 semua barang kat dia Sebab saya memang dah banyak kali sakit hati terlampau dengan dia sqmpai saya cakap kat dia ikut hati saya nak je pegang pisau tikm perut dia

Salam saya nak luah n mntk pndpt.. harini gaduh dgn hsbd. Tapi memang hari2 brgaduh pn. Sebab sikap suami kasar, jd saya pn sakit hati dh malas nak layan suami baik2. Td mule gaduh nye sebab suami tbe2 punggah2 box baju brsepah2 masa ktorg tgh siap2 nak g knduri kwn saya. saya tanya nak cari […]

Sambil saya bertengkar saya baling2 barang kat dia Sebab saya memang dah banyak kali sakit hati trlampau dgn dia smpai saya ckp kt dia ikut hati saya nak je pgg pisau tik*m perut dia

Salam saya nak luah n mntk pndpt.. harini gaduh dgn hsbd. Tapi memang hari2 brgaduh pn. Sebab sikap suami kasar, jd saya pn sakit hati dh malas nak layan suami baik2. Td mule gaduh nye sebab suami tbe2 punggah2 box baju brsepah2 masa ktorg tgh siap2 nak g knduri kwn saya. saya tanya nak cari […]

Sebelum kenduri isteri aku keluar rumah untuk ke klinik katanya orang tengah sibuk2 aku pun tak dapat nak teman die anak die tggalkan kan rupanya die gi repot polis sekali, n amik repot hospital sekali.

Salam min, sila hide profile aku min, tq Kisah nya begini min, aku dan isteri aku berkenalan bulan 3/2017, bulan 6/2017 aku bagitau keluarga aku nak bertunang dengan isteriku, tapi aku dinasihatkan bapa ku supaya kenal hati budi dulu, tak perlu terburu-buru buat keputusan, tapi aku berdegil, nak juga teruskan pertunangan tu, akhirnya bapa ku […]

lepas aku bersalin aku macam tibe2 jadi benci sangat kat suami aku bila tengok muka pun tak nak dan aku mula tersedar kenapa aku tggal kn bf aku tu

Salam min.. Tolong siarkan kisah saya tapi hide profile saya.. Saya taktau nak mula dari mana sbb kdg2 saya rasa suami sy ok lg, kdg2 rasa cm tak guna ye laki aku ni.. Saya pendekkan cerita supaya senang bawangrians nak advice aku.. Aku ni org terpelajar la jgk, ade diploma, ijazah and now kerja tetap […]

Tadi suami rehat, balik rumah nak makan, dia minta masak maggie, tapi kebetulan saya sakit kepala seebab alahan mengandung Saya betul2 tak dpt nak angkat badan. Saya tgk suami geledah2 dapur, dia makan bubur yang smlm ada kat atas meja makan.

Assalamualaikum.. Mohon admin hide profile saya ye. dan terima kasih andai post ini disiarkan.. Saya dan suami alhamdulillah tiada apa2 masalah rumahtangga, bukan tiada, ada tapi masing2 dah matang untuk selesaikan dgn baik dan anggap semua ni ujian untuk diri masing2.. Min, saya tak tahu nak mula dari mana.. Saya seorang suri rumah, suami kerja […]