Aku tidak pasti bayi dalam kandungan itu anak SH atau J dan usaha aku tidak berhasil kerana SH telah benar benar kembali pada isterinya yang b0d0h

Salam min. Macam biasa hide fb aku min. Aku just nak share kisah hidup aku dulu min. 6 tahun lepas aku kenal dengan sorang mamat ni, muka boleh tahan maco cuma ketinggian tak cukup. Tu pun dah buat aku terpikat dekat dia min. Kami kenal semasa hadir interview anggota sukarelawan di Seremban. Aku dapat tahu […]

Anak dah lah hiperaktif makan susah susu susah aktif aku yang maknya jaga pon marah2 agak2 kalau letak kat pengasuh maunya apa2 jadi kat anak ak

Salam min, tolong hide ya. Aku ni muda lagi baru 24 tahun, anak 1. Masalahnya sekarang suami aku kalau diajak bincang diam je dia sambil main henfon. Iya tak apa tak macam orang bisu, kita ni macam2 tips cuba amalkan, cakap dgn suami elok2 buat tak tahu, geddik2 depan dia dikatanya buang tebiat, menagis air […]

Bila saya buka pintu senyap2 saya nampak suami tengah berprojek dengan anak saya yang berumur 12 tahun Allahuakbar apa sudah jadi

Asalamualaikum admin dan semua warga krt. Saya seorang janda anak 3 ketiga2 anak perempuan saya berusia 12,11 dan 9 tahun.. saya bekerja sebagai seorang guru. Saya diceraikan oleh suami disebab kan janda anak 7. Bekas Suami menjandakan saya demi janda. Semasa diceraikan saya betul2 tak boleh move on sebab saya sangat sayangkan suami. Dan semakin […]

Kami dah berkahwin hampir setahun lebih dan baru2 ini isteri pertama baru dapat tahu dan sekarang dia mengamuk sangat salahkah saya mengahwini suami saya

Hi smua. saya merupakan isteri kedua kepada seorang lelaki yang bekerjaya dan gaji RM9 ke 10K sebulan dan saya sendiri pun seorg doctor yabg bergaji 6K sebulan. Kami terpaksa berkahwin senyap2 selepas saya sendiri pergi berjumpa dengan isteri pertama meminta izin untuk berkahwin. Niat saya hanyalah untuk membantu membahagiakan suami kerana sudah lama isteri tua […]

Tambah2 aku tengah hamil sekarang tak lama dah nak bersalin tapi barang baby langsung tak beli lagi aku mgharapkan dapat la guna duit suami utk beli barang baby tapi macam tak dapat je.

Salam min. Allah bagi aku suami yang sangat baik dan rajin, selalu ada dengan aku masa sakit sekalipun. Tapi Allah uji aku dengan suami yang tak ada duit sampai aku yang kena tanggung makan minum barang dapur duit minyak semua.. Sampai aku kena keluarkan sikit2 duit simpanan aku bila waktu tengah sesak. Suami aku bekerja […]