Kisahnya selepas kahwin dekat setahun kita orang hidup PJJ dalam masa setahun aku dengan dia masih hidup dengan cara yang sama macam waktu bujang2 dulu.

Assalamualaikum. min. mintak tolong siarkan Kisah aku ni ble tak? Nak mulakan macam mane pun tak gheti r. Ok lah. masalah aku macam ni. Aku sedih terkilan bila menjadi seorang lelaki yang baru di ceraikan secara fasakh. da berkahwin hampir 5 tahun jer. Dalam hal ni kami berdua ada buat kesalahan. macam ni aku dulu […]

Dipendekkan cerita baru2 ni saya ada terfikir nak melawat kubur arwah dan saya ada nyatakan hasrat pada suami tapi dengan kej4mnya suami cakap saya perempuan g4t4l

salam admin. mntk hide profile. nak mntk pendapat sikit. Entah sejak akhir2 ni saya selalu mimpi dan kerap teringat kat arwah ex bf yang memang kenal dan rapat dari sekola rendah lagi lepas abis sekola manengah penah jumpe sekali dua je tu pun mase reunion ramai2. arwah meninggl dah 4 ke 5 tahun macam tu. […]

Kisahnya kalini aku betul2 layan laki die lepastu aku saje ambil gambar berdua lepastu post dekat fb smpai diorg berg4duh teruk n bercerai

salam admin hidekan detail n profile aku yer… tapi aku nak share bende ni dekat semue org.. ok dulu aku ni keje biase je.. nak dijadikan cerita aku kenal dengan seorang lelaki “berstatus suami orang”.. aku ni janda muda lagi. Aku dengan die rapat atas kekaguman tengok die berbisnes dan berbudi bahasa. bukan jatuh cinta […]