Saya teks suami saya sebab masih tak dapat terima hakikat di ceraikan mengatakan saya sudah sampai di rumah kami bersama anak kami 2 tahun

Hi admin… hide profil saya ye. Saya bru sahaja di ceraikan suami talak 3 melaui wassap dan semalam saya pulang ke rumah keluarga. malam ini saya blik kerumah saya kerana mengambil keperluan saya dan anak. Saya teks suami saya sebab masih tak dapat terima hakikat di ceraikan mengatakan saya sudah sampai di rumah kami bersama […]

Die dulu sorang wife yang baik die memang rajin min ari2 bangun pagi masak kan aku bekal rumah terurus kebajikan anak2 terjaga dan die pandai cari duit sendiri tapi aku tak pernah lupa bagi die nafkah setiap bulan

Salam min, tolong hide fb aku. aku bukan nak mntak pendapat. Tapi aku cuma nak meluah. aku baru berpisah dengan ex wife aku lebih kurang 5 bulan. semua berpunca dari ex wife aku ada kenal ramai jantan dekat game pubg. aku mule2 tak percaya, yang die tiba2 banyak berubah min. Die dulu sorang wife yang […]

Tak kan dia tak boleh faham lagi konsep kehidupan selepas bercerai keperluan anak2 bukan bergantung kepada nafkah bapa semata mata dia sebagai mak tolong la mana patut bersama sama awak dan anak2 awak bukan lagi tanggungan suami saya sepenuhnya.

salam min . tlg hide profile saya yee .. macam mana nak mula cerita ni . saya brkahwin dengan duda anak dua . masa kami berkawan saya memang tak tahu pon dia masih suami orang . tapi saya dengan dia hanya berkawan pd masa tu . dua tiga kali kitorang lepak sama tup tup saya […]

Cerita nya bermula bila isteri saya sentiasa bernfsu untuk bersama tiap2 malam nak bersama kadang kala saya terpaksa tolak dan hal ni sebabkan dia merajuk

Salam admin. Saya nak tanya pendapat semua.saya lelaki umur 35 dan isteri 33..Dah 12 tahun kami kahwin. Isteri saya surirumah dan kami ada anak 3 orang 10,8,5 tahun. Cerita nya bermula bila isteri saya sentiasa bernfsu untuk bersama tiap2 malam nak bersama kadang kala saya terpaksa tolak dan hal ni sebabkan dia merajuk. Awal Feb […]

Episod hitam bermula sejak saya duduk sekali saya mertua puaka maaf jika saya kasar tapi ini lah kenyataan saya jadi suri rumah dan suami berniaga kecil kecilan

Salam warga krt..saya tak tahu nak meluah pada siapa..macam ni.. saya dah berkhawin masok 3 tahun dan ada anak lelaki seorang. dulu saya wanita bekerja dan bergaji agak tinggi suami juga bekerja dan gaji agak rendah berbanding saya. Suami bayar motor 250, rumah sewa 250(bagi dua sebab dduk sekali dengan adik ipar) dan asuhan anak […]

kita dah kenal 6 bulan baru saya dapat tahu dia laki orang tapi kita orang dah terlanjur banyak kali sampai dia suruh saya gugvrkan kandungan

hide profile saya min. kisahnya saya ada kenal dengan sorang lelaki ni dari utara, kita dah kenal 6 bulan baru saya dapat tahu dia laki orang tapi kita orang dah terlanjur banyak kali sampai dia suruh saya gugvrkan kandungan jadi saya paksa bf saya ceraikan bini dia, dia akur dan mereka telahpun sah bercerai, dalam […]