Paling aku menyesal masatu Aku senang2 melafazkan cerai pada ister dengan talak 3 sedangkan aku tak selami perasaan wife aku ketika itu

Salam krt aku merupakan seorang suami yang ingin mbuat luahan juga dalam ni harap dapat disiarkn supaya dapat djadiikan pengajaran buat lelaki di luar sana.. Maaf jika tulisan ini agak tunggang langgang.. Dan harap dapat komen dan respon dari anda semua.. Perkahwinan aku dan isteri hanya bertahan selama 6 tahun sahaja sebelum ini.. Kami bercerai […]

Masalahnya bila Kekadang saya tengok profile fb dia terkenang kenangan manis dulu masa Kenangan yang kami bersama harungi

Salam admin, macam biasa hidenkan profile saya ya. Saya tahu post ini memang akan minta di kec4m ini tapi saya tetap nak meluah untuk pengajaran warga krt. Saya merupakan seorang suri rumah sudah berkahwin 2 tahun sudah anak seorang puteri sudah setahun 1 bulan. Suami saya memang seorang yang tersangat baik tidak pernah abaikan tanggungjawab […]

Untuk pengetahuan setiap hari saya scoll2 post lama saya dan melihat komen bekas kekasih dan terus teringat kenangan ketika kami bersama dulu.

salam admin.. jika kisah saya ini tersebar terima kasih banyak2 admin dan tolong sembunyi kan profile saya. selama nie saya follow aja tak pernah terfikir nak cerita pasal rumah tangga saya. Untuk pengetahuan setiap hari saya scoll2 post lama saya dan melihat komen bekas kekasih dan terus teringat kenangan ketika kami bersama dulu. Ex saya […]

Kisahnya bermula semasa isteri saya mengandungkan anak yang ke2 ada sedikit perubahan pada dirinya yang saya dapat rasa.

Salam min. Saya dah berkahwin hampir 7 tahun.. Awal perkahwinan kami Alhamdulillah.¬†Kisahnya bermula semasa isteri saya mengandungkan ank ke2 ada sedikit perubahan pada dirinya yang saya dapat rasakan adalah Hubungan intim kami tak seperti dulu. Bole dikatakn dalam sebulan tu 1 atau 2 kali sahaja. Bile saya peluk die semasa nk tidur tangan saya kene […]