Aku dah ada anak 2 perempuan tu sibuk muncul balik dalam hidup aku dan cuba tarik perhatian aku sampai la aku dah terjatuh hati kat dia sebab lembut dan caring sangat..

Admin tlagi hidekn profile aku, Salam semua warga KRT, aku dah berkahwin hampir 7 tahun. Anak ada 2 orang.. Ceritanya macam ni, Tahun 2010 :aku kenal seorg perempuan keja memang bagus.. Kerja misi.. Masa ni aku bujang lagi.. Tahun 2013 : aku kahwin dengan isteri aku sekarang ni.. Masa tu perempuan tu takda muncul langsung […]

Nak dijadikan cerita, sebelom aku kawen , aku memang rapat dengan sorang laki kat tempat kerja aku. perasaan kasih sayang aku semua ada dekat laki ni. sekecik2 benda gaduh sekali pun, mood aku akan spoil 360% .

salam admin.. mintak hide profile. tq. aku nak mntak pendapat orang ramai.. aku dah macam orang gila yang aku rasa one day aku blh smpai tahap bunh diri. aku dah berkawen hampir dua tahun. famili aku dan famili mertua , orang utara. aku bekerja di selatan. dan suami bekerja di utara. hampir dua tahun kawen, […]

Tapi yang menjadi masalah besar saya tak pernah dicium oleh suami sepajang lebih 10 tahun berkahwin bila ex nak cium saya jadi teringin sangat

Min blh tlg siarkan tak? Curang Dalam Perkahwinan. Min, saya ingin ceritakan disini sebagai iktibar buat semua.. pada mulanya saya tak pernah terpikir akan curang dgn suami.. saya selalu berjanji akan setia walaupun dia pernah melukai hati saya. Sehinggalah teman lelaki yang lama berjumpa kembali di media social.. Kami mula bertegur sapa, dia begitu mengambil […]

Dipendekkan cerita saya izin la isteri saya cari duit untuk tolong saya tampung keperluan keluarga mula2 die berniaga online, lepas tu amik upah kemas rumah..

assalam krt.. min, tlg hide profile ye.. nak tnye pendapat warga krt.. tentang isteri saya.. saya kerja kerajaan gaji tiap2 bulan abis sebab byr hutang n keperluan rumah.. tiap kali gaji je bayar kete, personal loan n macam2 la untuk keperluan family.. senang cter gaji saya tak cukup la. Dipendekkan cerita saya izin la isteri […]

Aku tau waktu dia pergi tempat tu.. Masa aku bawak diri2 dia pujuk aku dia pegang Al Quran depan family depan aku dan dia kata dia tak pergi aku pun mula caya Dan mula sejuk sikit hati

Salam admin.. Tolong hide profile saya.. Saya ingin kongsi sikit masalah Yang saya tanggung selama 7 bulan ni.. Pendapat korang yaaa apa korang buat.. Aku baru kahwin baru berumah tangga..aku tak tau suami aku ni jenis mana. Duit ringgit alhamdulillah tak pernah Kata tak cukup.. Cukup semua. Apa aku nak belikan.. Tapi aku pelik kenapa […]

Aku tau waktu2 dia pergi tempat2.. Masa aku bwak diri2 dia pujuk aku dia pegang Al Quran depan family depan aku dan dia kata dia tak lergi akupun mula caya Dan mula sejuk sikit hati

Salam admin.. Tolong hide profile saya.. Saya ingin kongsi sikit masalah Yang saya tanggung selama 7 bulan ni.. Pendapat korang yaaa apa korang buat.. Aku baru kahwin baru berumah tangga..aku tak tau suami aku ni jenis mana. Duit ringgit alhamdulillah tak pernah Kata tak cukup.. Cukup semua. Apa aku nak belikan.. Tapi aku pelik kenapa […]