mak telah cuba membunuh ayah saya dengan menghayun pisau kearah ayah tetapi nasib baik kami adik beradik sempat menghentikan mak dari percubaan tersebut

Perempuan Pisau Cukur. Salam Admin. Tolong hide profil saya. Ini kisah mengenai ayah saya yang di khianati perempuan sundal yang hampir musnahkan keluarga saya dan membuat mak saya depression. Kejadian berlaku sekitar tahun 2007 sewaktu saya hanya darjah 6. Saya berada di dalam rumah lepak seperti biasa di hujung minggu sebagai kanak-kanak yang masih tidak […]

Setiap tahun bila nak dekat raya je mesti aku teringat ape yng pernah jadi kat aku dengan anak2 aku 3 tahun lepas sebab aku dengan anak2 kena tinggal tengah tido malam seminggu lgi nak raya

Salam min hide profile aku ya saja nak share min. umur aku 25 anak aku yng sulong umur 5 tahun yng kecik 4 tahun. dua ii lelaki. Setiap tahun bila nak dekat raya je mesti aku teringat ape yng pernah jadi kat aku dengan anak2 aku 3 tahun lepas sebab aku dengan anak2 kena tinggal […]

Yang penting bagi dia aku kejutkan dia sahur dan buka puasa mesti masak sekali untuk adik2 dia alasan nya aku tak kerja dan tak penat.

Assalamualaikum KRT. Aku nak bercerai dan sekarang sedang hamil 7 bulan. Usia perkahwinan kami 4 tahun. Suami taknak ceraikan aku. Masalahnya aku dah takde hati dan perasaan lagi pada suami. Suami taknak ceraikan aku sebab anak dlm perut ni. Dia cakap kat aku. Dia lagi pentingkan anak ni. Kalau bkn sebab anak, dia dah lama […]

setiap kali balik kerja dia tak pernah tak sambut aku tapi yang dia apa yang dapat hanyalah makian dari aku dan aku tau dia menangis dalam diam

assalamualaikum. harap sembunyi nama fb isteri aku. sebenarnya.. aku pon tak tau page ni page apa. hasil 2 3 4hari curi2 fon isteri dptla jawapan. rupanya ruangan luahan kisah rumah tangga. mula nak cek fon isteri ingat dia ada yang lain… sbb keja wat pasword ja.. tapi anak aku tau pasword tu.. apalagi tengah mlm […]

Untuk pengetahuan semua aku ni penghidap penyakit buah pinggng tahap akhir yang memerlukan rawatan dialisis 3 kali seminggu seumor hdup memang hebat ujian yang Allah bg kat aku skng

Assalamualaikum min. Seperti biasa hide kan profl aku. Sebenarnya aku ni dah banyak kali nak luah dan nak mintak pendapat kawan2 kat luar sana tentang masalah aku ni.. tak kisahlah korang nak kecam ke. nak nasihat ke.. tak ape. Aku terima je dengan redha.. Kisah aku ni bukan pasal kisah kecurangn. Suami aku baik. Penyayang […]

satu lagi buat aku stress kalau dia nak tidur setiap malam dipaksanya aku tepuk bontot dia macam baby tu siap pakej nyanyi lg kalau aku tak tepuk memang dia mengamuk min tapi ksalah juga tepuk dahlah dia asyik gentel puting tettek aku

Min hehehe fake akaun min sebab aku malu kantoi dengan bini aku dlm ni. dia suka komen dpt top fan lg dlm krt. gini min aku nak bgthu perangai bini aku ni. tak tahulah kalau bini orang lain pun macam bini aku juga. aku bahagia jer dengan bini aku cuma aku kadang2 nak tergelak baca […]