Tapi baru2 ni suami bagi tau tak sesuai anak saya duduk sekali dengan kami sebab dia bukan mahram. Iman pun tak berapa kuat takut jd benda yang tak spatutnya.

Salam semua. Tujuan saya nak mintak pendapat seluruh warga krt. Dan Tujuan saya bukanlah untuk mengaibkan suami saya. Tapi hanya Mohon pandangan secara peribadi semua.. Saya baru berkahwin hampir 2 tahun dan dikurniakan sorang anak prempuan berusia belum 1tahun. Suami saya juga mempunyai 4 orang anak dengan bekas isteri yang tinggal Di negeri berasingan. Dia […]

Kami ambil kputusan untuk berkahwin di sempadan akhirnya isterinya dapat hidu dan Isterinya setiap hari meminta cerai akhirnya aku yang undur diri demi Anak2nya

Assalammualaikum min tlg hide kn profile aku min. Aku sedih sangat2 dengan hinaan orang. Disini aku luahkan aku harap kawan2 dapat memberi aku nasihat dan pendapat. Aku pernah berkahwin dengan seorng lelaki sekampung dengan aku. Dan kami ada seorng anak. Kerana anak aku meninggal diatas kecuaian dia lah aku bercerai. Kemudian aku kenal dgn seorang […]

Baru2 ni sepupu bni aku mesej aku di fb bagitau yang aku pasti menyesal kawen dengan bini aku. macam2 die citer. Dari cerite tu banyak betul bile tengok keadaan bni aku sekarang.

Salam admin. Aku seorng suami. Dan baru menjadi seorang bapa. Sebelum tu tolng hidekn fb ni. Ni fb kawan tempat kerje yang suruh aku luah dan mnta pendapat di page ni. macam ni. Tentang isteri aku. aku kawen atas rkmen kakak aku maknenye aku kawen dengan kawan kakk aku. pada mule kenal isteri aku ni […]

Hati Aku sampai sekarang tak boleh move on, aku nikah dengan dia dulu atas dasar Aku cintakan di sepanuh hati aku ke hati dia.

Assalamualaikum Min. Hidden profile sy. Berdosa tak isteri ada adik angkat lelaki? Selalu keluar berdua, jln2 mkn2 . Bila di tegur dia memberontak, ” adik angkat je pun”. Patut lah rumahtgga kami retak. Aku ceraikan dia, di atas permintaan dia, ada je benda dia puas hati2 dgn aku, mulut dia riangan je sebut, Kau ceraikan […]

Aku tengok isteri aku mengandung makin jadi selekeh lepastu waktu isteri aku ada penyakit tak boleh kawal dia nak kencing merata2 je. Sebab dia cakap tak rasa pun nak kncing. start dri tu hbungan kami hambar. Hubungan intim jadi tak best.

salam min. hide profile aku min. aku dan isteri dah berkawin 5 tahun. isteri aku anak orang kaya min. aku kawin dengan dia atas dasar sayang. start dr isteri aku mngandung anak kedua pd tahun 2018 min, Aku tengok isteri aku mengandung makin jadi selekeh lepastu waktu isteri aku ada penyakit tak boleh kawal dia […]

Baru² ni, saya hiking hobby saya semenjak saya belum kawin dan perlakuan saya itu tekah menimbulkan rasa tdak puas hati MIL saya, seolah² saya telah melanggar kata²nya

assalamualaikum admin… saya ada satu masalah yang selalu menjad penyerabutan di kepala otak saya. mohon admin share kan post saya anonymously untuk saya dptkan pendapat pembaca. saya seorang suami sudah berkahwin 2 tahun dan telah dikurniakan seorang anak.. masih lagi tinggal bersama ibu mertua kerana saya kahwin dgn anak sulong.. untuk pengetahuan smua, ibu mertua […]

Bila kesenangan hampir singgah di mana aku alpa Mula bergaul dengan kawan2 yang menjahanamkan akhirnya aku terduduk sendiri. tuan rumah menghalau n kereta terpaksa jual pada ketika itu tiada duit untuk menyambut kelahiran anak ke4.

Assalamualaikum..nak hide or tidak terpulanglah.. Aku dh berkahwin dan mempunyai anak 5 orang usia perkahwinan selama 17 tahun. Aku just nak share perkara yang harus n perlu para suami lakukan serta peranan isteri. Bila kita berkahwin 1. jangan duduk sebumbung baik dengan mertua or ibu sendiri 2. Berlajar erti hidup.. 3. Berdikari.. 4. Jangan meminjam […]