Waktu anak saya menyusu badan saya akan beri di dalam bilik Dia akan masuk ke dalam bilik dan tengok saya susukan anak

Assalamualaikum admin dan semua warga KRT. Mohon hide profile facebook ini kerana kepunyaan adik kawan saya. Nama saya Zana dan berumur 21 tahun. Saya sudah mendirikan rumah tangga selama tiga tahun dan mempunyai sepasang bayi kembar seiras. Suami saya bekerja sebagai arkitek pelantar minyak. Masalah rumah tangga saya ini bermula bila ibu saya dan bapa […]

saya menolak muka isteri dan baringkan isteri ke lantai dan saya duduk diperot isteri untuk kawal isteri dari terus mengasari saya

Asalamualaikum admin..saya harap cerita saya ni dikongsikan..Perkahwinan kami hampir masok 3 tahun…. berkenal dengan isteri sebagai seorang janda anak 2…. kenal pon kat tempat kerje satu restaurant…. isteri tua 6 tahun dari saya…. saya 24 isteri 30 tahun…. masa mula kenal tu isteri menunjukkan contoh yang baik membuatkan saya terpikat…. kami mula mengenali sampai saya […]

Pada waktu dahulu aku tidak bernafsu pada dia tapi setelah dia bukan milik ku lagi tnyata wife aku lah yang pling sempurna di mata aku

Salam krt aku merupakan seorang suami yang ingin mbuat luahan juga dalam ni harap dapat disiarkn supaya dapat djadiikan pengajaran buat lelaki di luar sana.. Maaf jika tulisan ini agak tunggang langgang.. Dan harap dapat komen dan respon dari anda semua.. Perkahwinan aku dan isteri hanya bertahan selama 6 tahun sahaja sebelum ini.. Kami bercerai […]

2 minggu selepas bersalin saya sudah disetubuhi oleh suami secara paksa Tapi syukur saya masih kuat dan sihat sampai sekarang

Hi admin, Tolong hide profile ye..Saya tumpang fb sepupu je.. saya nak share skit sambil nak tengok pendapat macik pacik bawang dalam ni. Saya tau mungkin ada yang akan kecam saya akan hadap semua ceritanya macam ni… saya umur 24 tahun…. dah 5 tahun kawin… Habis SPM je kawin..,pilihan parents. well, sebab tak nak jadi […]

Kami sekeluarga bukanlah ada perasaan sacarstic kepada janda tetapi bagi kami dah la bapa kandung budak tu tak bagi nafkah

Salam, mohon hide nama saya. Saya sekadar nak minta pendapat on behalf of adik lelaki saya..Dia berumur 30 an. Pada tahun lepas, dia berkenan dengan seorang janda anak satu berumur 1 tahun lebih. Memandangkan dia sudah lama bujang, dia pun decided untuk berkahwin dgn janda itu. Kami sekeluarga memang menentang perkahwinan tersebut memandangkan struktur kewangan […]