Masa first masuk rumah sewa ni aku dah rasa lain mcm. Mana tidaknya, aku siap jumpa kain putih lusuh berlumpur kering kat dalam bilik tidur aku. Siap ada beberapa helai rambut panjang lekat kat kain tu. Dalam hati aku terdetik, “kain pontianak ke ni??

Asalamualaikum.. kisah aku ni bermula dgn aku dan suami perlu pindah ke Petaling Jaya atas urusan kerja. Suami aku dpt rumah sewa dengan harga yang not bad la. Rumah sewa aku ni berdekatan dengan Pasaraya Matahari So, senang la aku nk beli apa-apa kan? Jalan kaki pun boleh pergi pasaraya. Klinik Kerajaan Taman Medan pun […]

kadang2 tgh keje aku termenung terkenangkan segala yg dia buat pada aku..sampainye hati dia..kadang2 aku menangis sorang2,pernah kawan tempat kerja tegur aku knp menangis..aku baru sedar yg aku menangis sbb terkenangkan perbuatan dia yg dulu pada aku..adakah ITU namenye kemurungan

Assalam…aku nak Tanya pendapat semua..tolong jangan kecam…adakah aku ni kemurungan?? …cerita nya suami aku Dari sejak kawen 2007 sampai skrg 2018 dia selalu curang dengan aku..Dan yg paling teruk 2016 sampai terlanjur Dan pregnant Kan perempuan Tu..aku izin kawen sbb tak nak Terus dia lakukan dosa..dia cakap dengan aku dia kawen Bulan 12 2016 Dan […]

Smpai la satu masa di beri ujian,bisnes company down.. gaji tidak dibayar selama 2 bulan. Semua staff di berhentikan,company lingkup.bos lari diamkan diri

Salam, Salahkah sy? Betulkan saya jika salah..minta pendapat anda semua.. Salahkah saya kalau saya layan isteri saya biasa2 saja. ( bercakap bila perlu,bercakap hal anak saja) kenapa? Kerana sudah 4 tahun kahwin saya tak rasa bahagia.. isteri saya isteri derhaka bagi saya.. Sebelum ini saya layan baik,tp saya sudah give up nak ubah dia. Kami […]

Keakraban kami telah menyebabkan kami terlanjur beberapa kali, betul kata org..sepandai2 tupai melompat akhirnya jatuh ketanah juga.

Assalam.Mohon admin hidekan profile saya.. saya adalah seorang lelaki dan dikurniakan 2 org anak.. kisah bermula apabila sy mula bekerja diluar negara (bekerja dalam bidang o&g). Untuk tahun pertama bekerja.sy tidak membawa isteri dan anak2 kesana. Untuk pengetahuan semua, ex gf sy juga bekerja di negara yg sama dan dia juga sudah berkahwin.Memandangkan kami masih […]

Memang suami saya tak pernah mengasari saya secara fizikal tetapi dia sebenarnya mendera saya secara emosi dan batin. Perit dan sakitnya hati ini cukuplah Allah sebagai saksi utk setiap air mata yang tumpah. Di depan semua orang, kami berlagak seperti pasangan normal kerana ingin menjaga hati keluarga.

SUAMIKU SONGSANG Assalamualaikum admin. Maaf kerana guna fake account tapi saya tak punya kekuatan utk guna identiti sendiri. Saya sangat buntu dan perlukan bantuan admin dan readers untuk bantu saya jika ada yang berpengalaman dan ikhlas membantu. Saya perkenalkan diri saya sebagai A, berasal dari selatan tanah air. Baru sahaja mendirikan rumahtangga awal tahun ini. […]

Dan tepat jam 12am dia nyatakan hasratnya.. lepaskn dia..ceraikan dia.. hati dan jiwanya dia kata da serah kt org lain, dia kahwin sebab paksaan mak dia.

Salam admin, hidekn saya. Harini genap 3bulan saya berkahwin. Apakan daya Tuhan nak tunjukkan dalam sekelip mata je. Sy kenal dgn wife sy sejak 2012. Saya menganggur masa tu. Dia kerja sbgi jururawat di hospital pantai kl. Sy tekad nak kahwin dengan dia bila pertama kali jumpa dan masa tu jugak la beriya saya cari […]