isteri aku baru pregnant 4 bulan anak sulung kalau dia mengidam makanan tu aku boleh terima lagi hujung malaysia pun aku sanggup carikan

salam min.. aku nak cerita sikit pasal masalah orang mengidam ni.. isteri aku baru pregnant 4 bulan anak sulung kalau dia mengidam makanan tu aku boleh terima lagi hujung malaysia pun aku sanggup carikan.. ni ko tahu dia mengidam ape min? dia nak makan polystyrene yang warna putih tu min.. tak sempat nak berfikir waras […]

Sekarang saya meminta cerai dari dia Saya tak sanggup menanggung dosa bercinta dengan lelaki lainTapi suami tidak mahu melepaskan saya alasan anak anak

Salam min..my story agak panjang tapi saya memmang sangat terdesak perlukan pendapat sekarang.. Mukadimahnya saya dan suami dah 5years berkahwin and kami ada dua org anak. Masalahnya saya merasakan suami tidak menyayangi saya. The reason is 1. Dia selalu memaki hamun saya 2.bila terlalu marah dia juga ada memukul saya, menampar dan menendang 3. Sejak […]

Aku sebagai suami orang satu ketika dulu anak2 masih sekolah rendah dan menengah sebaik mengetahui bini dah setahun skandal

Min, kita selalu dengar luahan tt ( isteri orang) yg bermasalah dgn suaminya, menulis “demi anak, aku tetap pertahankn umah tangga ni..”. Pembaca2 nakal ni akan beri komen2 nakal sepeti ini “demi anak ker atau takot tak dapat batang?” Aku sebagai suami orang satu ketika dulu anak2 masih sekolah rendah dan menengah sebaik mengetahui bini […]

Tiap kali saya keluar jumpa kawan atau ke mana2 bila balik rumah je lantai berkilat Dan suami memberikan kepercayaan sepenuhnya kepada saya

Assalamualaikum followers dan likers KRT. Saya terpanggil utk berkongsi kisah rumah tangga saya dengan pembaca semua. Saya seorang wanita yang berkerjaya dan berpendapatan hampir mencecah 20k sebulan sementara suami saya sudah tidak bekerja kerana kesihatan tidak mengizinkan. Kami dah berkahwin hampir 15 tahun tapi masih belum dikurniakan zuriat. Apapun kami redha. Rezeki datang dlm pelbagai […]

Beberapa bulan sebelum di akad nikah barulah saya tahu saya bukan anak sah taraf yakni kena berwalikan hakim Tuhan sahaja yang tahu

Hi min, tolong hide my profile ya. Selalu baca je kisah2 orang dalam KRT ni. Nak share untuk diri sendiri pulak. Saya berkenalan dengan suami hampir 10 tahun. Masa mula2 kenal dulu, pernah bercinta sebulan lebih tapi saya minta putus, sebab takde perasaan cinta kat dia. Terima pun sebab time tu baru lepas putus dengan […]

sejak mula mngandung anak ptama, badan saya naik ruam gatal dan berparut, macam tu juga masa mengandungkan anak kedua dan ketiga

salam hai wrga krt.. saya 4 tahun mendiri kan rumah tangga.. awal pkahwinan, kami ok2 saje.. start mengandung anak sulong, bila suami kerje jauh (2 atau 3 bulan ditinggalkan) kami ada masage dan ade bergaduh, tiap kali bergaduh, mesti akan terjadi gaduh mengutuk mengherdik menghina ni.. sampai anak dalam perut pun suami doa kan lahir […]