Kenapa dia nak salahkan aku sedangkan anak tu keluar dari perut dia dan bukan dari perut aku aku marah isteri sebab dia tak boleh tunaikan impian aku

2 comments

  1. inilah susah bile kau x paham konsep rezeki di tangan tuhan. kau nk sapahkan bini kau dah apesal? mmg dr perut bini kau tp kau igt dia boleh ke tentukan nk ank llki ke pmpuan? tu sume kat tgn allah. suke hati kau aaa sape suruh kawen byk

    Reply
  2. Lagi satu, kau ni bodoh ke tak belajar science ke? Genetik jantina ditentukan oleh maklumat kromosom yang dibawa oleh sperma aka, si pasangan lelaki. Nak cakap bodoh takde la bodoh sangat. Now kau dah membazirkan hidup dua wanita yang tidak bersalah sebab kau tu bodoh sangat tak belajar science. Kau ni most probably tak pernah tolong jaga anak pun kan?

    Reply

Write a Reply or Comment