Kami yang dengar dari dalam bilik hanya mampu menangis sambil berpelukan. Pada masa tu, kami sangat2 mengharapkan kehadiran ibu dan ayah tapi apalah daya kami. Yang mampu hanya kami berdoa semoga satu hari nanti ayah akan sedar bagaimana rupa sebenar adik2 dan ipar2nya ini.

Assalam admin. Saya guna fake account demi nak menjaga aib dan maruah family saya. Kisah yang saya nak kongsikan ini banyak berkisar tentang mertua dan kelurga mertua yang tak sukakan menantu atau boleh saya katakan bukan menantu pilihan, dan bukan menantu kesukaan. Mohon admin hide identity profile ni ye. Terima kasih. Ibu saya sebenarnya bukanlah […]

Berubah lah abang.. ingat balik susah senang kita bersama Satu ketika dulu. Saya Tak pernah benci abang. Saya cuma nak selamatkan rumahtangga kte yang dah bergelora ditengah lautan..

Salam…Setiap percaturan kehidupan Kita dalam hidup ni tiada siapa yang tahu. Saya yakin semua org harapkan yang terbaik dalam percaturan kehidupan masing2. Tetapi Allah Maha Besar . Setiap yang DIA tentukan Ada hikmah nya.. Ini lah percaturan hidup aku.. Suamiku memilih untuk berpisah dengan aku.. Abg berubah hati dengan aku kerana wanita. abg bertindak ganas […]

Aku dipukul depan kawan kawanya sebab dia lagi pentingkan kawan, bawa kawan sampai 2 3 pagi ke rumah..sekarang dia nak berpisah dan tinggalkan ku gan anakku

Salam admin & pakcik,makcik bawang,luahan demi luahan ku di krt sedikit sebanyak komen positif yg ku ambil. Kesedihan demi kesedihan kulalui, kubertanya dlm hati knp nasibku seperti ini.. perkawinanku yg pertama gagal bukan ku inginkan smua itu.perkawinan yg ku ingin sekali seumur hidup ku ternyata hnya seumur jagung.. dimana dr mula2 kenal dgn nama cinta […]

Bila fikir balik apa yang terjadi, aku anggap semua terjadi ni adalah kifarah untuk aku. Kenapa aku cakap macam ni? Sebabnya

KISAH PENGAJARAN! AMBIL IKTIBAR! Salam admin yang baik hati lagi bijaksana. Aku ada cerita untuk dikongsikan. Boleh dijadikan pengajaran dan iktibar buat perempuan-perempuan dekat luar sana tu yang terfikir nak scandal dengan suami orang atau ada niat nak menyondol suami orang. Malah, juga buat para suami yang terfikir nak pasang spare tyre kat luar atau […]

dalam pada masa saya mencari2 ketenangan diri, sya berkenalan pula dengan seorang lelaki 10 thn tua daripada saya yang terkenal, berpangkat dan disegani

Hi sekali lagi KRT, izinkan profile sya tetap hidden. Sngaja ingin berkongsi tentang 1 kisah saya sdiri. 2 sdh kisah berasingan sya paparkn disini dan respon itu ttp menyalahkan saya.. tp mari kta gabungkn 3 cerita benar tentang saya. Sya berkahwin dgn seorg lelaki bukan sebangsa dgn sya dan dkurniakan cahaya mata. Spanjang pkahwinan sya […]

Dulu sbelum kawen, dugaan tidak begini min.. bila dah bkawin, terasa sangat2 dugaan dengan dengan duitnya, tak cukup duit dan makan.. Bila sudah jadi begini, sy mula rasa down dan mula terjebak dengan perangai lama

Salam min.. tolong hide profile sy min.. Saya ni baru sahaja kawin masuk 5 bulan min.. Isteri saya salah sorang warga KRT ni jugak.. Tapi dalam masa 5bulan min, macam2 ada dugaan kami hadapi.. kami belum lagi ada ank, Mostly saya punya hal laa.. jujur cakap sy yg bermasalah.. saya tidak boleh nak kawal diri.. […]