March 18 2018 0Comment

kami nikah tanpa pengetahuan isteri dia, tapii benda macam ni tak boleh simpan lama2, akhirnya kantoi jugaa,, waktu sy jadi isteri simpann tu mmg dh

Assalamualaikum Admin…trkasih jika sudi post kisah ini…ni bkn akaun fb sy…sekadar ingin meluahkan…betapa sakitnyaa utk bertahan dlm sebuah perhubungan… selepas 5 tahun menjanda ank 2 org…akhirnya sy di lamar suami org…kami nikah tanpa pengetahuan isteri dia, tapii benda macam ni tak boleh simpan lama2, akhirnya kantoi jugaa,, waktu sy jadi isteri simpann tu mmg dh […]

March 18 2018 0Comment

bulan ramadhan lalu, saya bertemu kembali dgn rakan universiti. Beliau merupakan org pertama yg saya pernah ceritakan mengenai kisah silam saya. S

Assalamualaikum. Saya tak pasti samada cerita saya menepati isi kandungan atau tak tapi saya memerlukan pendapat. Jadi saya mohon andai disiarkan, tolg rahsiakan identiti saya. Saya lahir dlm keluarga yg byk kekurangan. Ibu saya mengalami skizofrenia sejak saya berumur 8tahun. Jadi semenjak kecil kami adik beradik terpaksa menjaga diri sendiri. Ayah saya seorang yg bertanggungjawab […]

March 18 2018 0Comment

Apa patut saya buat. Sekarang suami dan mak mentua belum tahu saya hamil, Adakah patut saya bagi tahu atau pun saya rahsia kan kandungan ini.

Assalammualaikum admin KRT. Hide kan profil saya. Min boleh tak post status sy ni. Saya sorang isteri perkahwinan saya dan suami hampir 6 tahun. Harini saya rasa sangat gembira bila doktor sah kan saya hamil 6 minggu anak pertama kami. tapi Min, dalam masa yang sama saya sedih sangat, bulan depan suami saya nak kawin […]

March 18 2018 0Comment

saya & suami sentiasa sefahaman dalam apa² hal sekalipun tetapi akan ada saja PIHAK yang cuba menghasut suami untuk membenci saya , keluarga saya & anak² saya .

assalammualaikum warga KRT & admin KRT . admin tolong HIDE kan details FB saya & gambar profile FB saya . terima kasih admin .. saya nak share pengalaman saya semenjak status saya jadi isteri orang & ibu kepada 3orang anak ( 1perempuan 2lelaki ) usia perkahwinan saya & suami sudah pun 10tahun . saya berkahwin […]

March 17 2018 0Comment

sebab korang nampak kluarga laki tu bahagia, korang nak tumpang sekaki. Korang fikir dengan kewujudan korang tu, org laki tu akan bertambah bahagia.

Salam admin Saya pernah post pd admin mengenai suami saya lari dr rumah tinggalkan saya dan anak2 semata2 ikut betina lain. Lebih dari setahun dia pergi tanpa khabar berita, dgn nafkah anak2 pun dia tak bagi. Sekarang, dia dah mula gila talak. Dia datang balik & merayu nak kembali pada kami semula. Dia mula bagi […]

March 17 2018 0Comment

isteri mengandung dapat layanan yang hebat sedangkan kami mengandung di suruh gugurkan, bila dah gugur pantang kami tidak di jaga.

Assalamualaikum…..saya tak tahu macam mana saya nak mulakan kisah cerita…..tapi percaya la sapa pun tak nak benda yg terjadi pada diri saya jadi kat diri masing2….. ya Allah hanya Engkau maha mengetahui apa yg aku alami…..suami orang ingatlah kalian kalau betul2 pengecut n bacoi jangan bagi harapan palsu kepada wanita yang lemah dengan pujuk rayu […]