March 14 2018 0Comment

Dulu masa zmn anak dara sy seorang aktif brpersatuan, suka brmasyarakat dan seorang yg puitis. Jd sy agak menonjol dlm kalangan pelajar2 Msia di sana. Tanpa diduga datang bbrapa jejaka menyuarakn hasrat hati utk menyulam cinta

Salam admin. Mohon hide profile sy ye. Sy nk share something positif. Moga bermanfaat. Sy nk share sikit cerita mcm mana sy brtemu dgn suami sy. Sekarang ramai yg dh tak percaya dgn cinta lepas nikah, tambahan pula kalau ianya pilihan mak ayah. Takut tak sesuai dan tersalah pilih sedangkan  islam dh bg panduan memilih […]

March 13 2018 0Comment

saya belajar menipu berbohong curi duit mak abah tu perkara biasa, mak abah saya jenis yang suka naik tangan bila ada yang tak kena pada anak2. kami adik beradik sering bergaduh. dan lagi sadis satu keluarga takde yang solat.

Assalamualaikum admin. saya nak share kisah saya. terima kasih coz sudi baca. dan terima kasih juga jika admin sudi post kan cite saya ni. sekadar nak berkongsi apa yang saya alami sewaktu kecil dan apa yang saya kecapi kini. saya kini berusia 29 tahun seorang wanita.Saya lahir dalam keluarga yang kurang kasih sayang juga didikan […]

March 12 2018 2Comments

kenapa Allah beri ujian ini? Saya tak nak kehilangan suami saya, dia hak milik saya.. selama suami sakit, saya stop beri dia makan darah haid saya, tapi kalau saya berhentikan, suami saya akan tercari cari isterinya.. jadi

Asalamualaikum admin dan warga krt, mohon admin siarkan dan hide kan profil saya… semasa saya berumur 24 tahun, saya jenis yang ramah dan suka bergaul, saya juga akan berusaha sehabis mungkin untuk mendapatkan apa yang saya mahu.. saya juga serius cantik, putih gebu, tinggi ala2 model, dan ramai lelaki yang ingin mendekati saya, dengan berbekalkan […]

March 12 2018 0Comment

Dah 2bulan, aku mula control gaji laki aku, gaji laki aku boleh dikatakan besar, 5k+ sebulan kalau ot masuk.

Salam min, mohon share la kisah aku ni. AKU SEORANG ISTERI YG SOMBONG, EGO,BARAN & KAKI MAKI HAMUN Tetapi jauh dalam hati aku, aku seorang isteri yang takut kehilangan suami & perkahwinan ini. Al-kisah aku, dah hampir 2bulan+ aku masih tidak berbaik dengan laki aku. Kisahnye suami aku mengaku die ade  pinjam along. Bukan satu […]

March 12 2018 1Comment

Kata bekas suami, dia sentiasa tunjukkan gambar saya pada anak2 dan maklumkan saya di Malaysia dan habis dia belajar, dia akan bawa anak2 jumpa saya. Untuk makluman, anak saya dijaga kakak bekas suami sewaktu di luar nega

Salam semua. Saya terpaksa pakai fb kedua saya demi untuk tutup aib saya. Saya dah tak tahu mahu bercerita pada siapa… Dan hanya KRT lah saya luahkan derita ini. Saya berusia 35 tahun. Wanita bekerja. Pada usia 25 tahun, saya berkahwin dgn llaki yg muda 3 thn dr sy. Perkahwinan yg ditentang oleh ibu saya […]

March 12 2018 0Comment

bagi saya dia cuma amik kesempatan untuk lepas kan diri dari menjaga anak2 nya masa dalam pantang sahaja sebab sebelom ni tak pernah langsung dia benarkan anak2 nya datang duduk bersama suami

Salam admin..minta siar kisah ini agar sdikit sebanyak  untuk minta pendapat warga KRT…. Saya mmpunyai 3 orang anak dan seorang suami yang telah brcerai dengan isteri pada tahun 2015.. sejak bercerai suami telah memberi nafkah anaknya dua orang yang berumur 8 dan 5 tahun pada tahun ni 2018 sebanyak rm650 sbulan… ceritanya bermula sejak kes […]

March 12 2018 0Comment

Selepas dari tu kami hidup seperti couple lain, bergayut lepas balik kerja, keluar dating bila cuti tapi lepass beberapa bulan dari itu aku rasa bosan…

Salam min,aku cuma nak luahkan kekesalan yg pernah aku lakukan hingga berlaku penceraian ,n aku tahu aku akan dikecam tp aku nak cerita jugak,sebab sampai sekarang aku rasa menyesal n rasa bersalah yg amat,(maaf andai berterabur sbb aku xpandai bercerita) Masa umur aku 19,mak aku benarkan aku bekerja sbb aku xnak smbg belajar,jdi pergi lar […]