March 10 2018 0Comment

Dan tepat jam 12am dia nyatakan hasratnya.. lepaskn dia..ceraikan dia.. hati dan jiwanya dia kata da serah kt org lain, dia kahwin sebab paksaan mak dia.

Salam admin, hidekn saya. Harini genap 3bulan saya berkahwin. Apakan daya Tuhan nak tunjukkan dalam sekelip mata je. Sy kenal dgn wife sy sejak 2012. Saya menganggur masa tu. Dia kerja sbgi jururawat di hospital pantai kl. Sy tekad nak kahwin dengan dia bila pertama kali jumpa dan masa tu jugak la beriya saya cari […]

March 10 2018 0Comment

Kami yang dengar dari dalam bilik hanya mampu menangis sambil berpelukan. Pada masa tu, kami sangat2 mengharapkan kehadiran ibu dan ayah tapi apalah daya kami. Yang mampu hanya kami berdoa semoga satu hari nanti ayah akan sedar bagaimana rupa sebenar adik2 dan ipar2nya ini.

Assalam admin. Saya guna fake account demi nak menjaga aib dan maruah family saya. Kisah yang saya nak kongsikan ini banyak berkisar tentang mertua dan kelurga mertua yang tak sukakan menantu atau boleh saya katakan bukan menantu pilihan, dan bukan menantu kesukaan. Mohon admin hide identity profile ni ye. Terima kasih. Ibu saya sebenarnya bukanlah […]

March 10 2018 0Comment

Berubah lah abang.. ingat balik susah senang kita bersama Satu ketika dulu. Saya Tak pernah benci abang. Saya cuma nak selamatkan rumahtangga kte yang dah bergelora ditengah lautan..

Salam…Setiap percaturan kehidupan Kita dalam hidup ni tiada siapa yang tahu. Saya yakin semua org harapkan yang terbaik dalam percaturan kehidupan masing2. Tetapi Allah Maha Besar . Setiap yang DIA tentukan Ada hikmah nya.. Ini lah percaturan hidup aku.. Suamiku memilih untuk berpisah dengan aku.. Abg berubah hati dengan aku kerana wanita. abg bertindak ganas […]

March 10 2018 0Comment

Aku dipukul depan kawan kawanya sebab dia lagi pentingkan kawan, bawa kawan sampai 2 3 pagi ke rumah..sekarang dia nak berpisah dan tinggalkan ku gan anakku

Salam admin & pakcik,makcik bawang,luahan demi luahan ku di krt sedikit sebanyak komen positif yg ku ambil. Kesedihan demi kesedihan kulalui, kubertanya dlm hati knp nasibku seperti ini.. perkawinanku yg pertama gagal bukan ku inginkan smua itu.perkawinan yg ku ingin sekali seumur hidup ku ternyata hnya seumur jagung.. dimana dr mula2 kenal dgn nama cinta […]

March 10 2018 0Comment

Aku ada kenal dengan seorang perempuan ni. Aku kenal dia dekat satu sesi latihan rohani, aku sebagai fasilitator masa tu…

Assalamualaikum admin. Minta post yaa dan hide FB aku min. Aku dah berkahwin hampir 8 tahun. Aku bkerja oustation. ( Anggota pertahanan ) Aku dan wife aku kahwin atas dasar ibu bapa. Ibu bapa yang tentukan. Sebab aku jenis tak memilih. Aku ikutkan saja apa yang ibu bapa aku nakkan. Sebelum kahwin aku ada pesan […]

March 10 2018 0Comment

Bila fikir balik apa yang terjadi, aku anggap semua terjadi ni adalah kifarah untuk aku. Kenapa aku cakap macam ni? Sebabnya

KISAH PENGAJARAN! AMBIL IKTIBAR! Salam admin yang baik hati lagi bijaksana. Aku ada cerita untuk dikongsikan. Boleh dijadikan pengajaran dan iktibar buat perempuan-perempuan dekat luar sana tu yang terfikir nak scandal dengan suami orang atau ada niat nak menyondol suami orang. Malah, juga buat para suami yang terfikir nak pasang spare tyre kat luar atau […]

March 10 2018 0Comment

dalam pada masa saya mencari2 ketenangan diri, sya berkenalan pula dengan seorang lelaki 10 thn tua daripada saya yang terkenal, berpangkat dan disegani

Hi sekali lagi KRT, izinkan profile sya tetap hidden. Sngaja ingin berkongsi tentang 1 kisah saya sdiri. 2 sdh kisah berasingan sya paparkn disini dan respon itu ttp menyalahkan saya.. tp mari kta gabungkn 3 cerita benar tentang saya. Sya berkahwin dgn seorg lelaki bukan sebangsa dgn sya dan dkurniakan cahaya mata. Spanjang pkahwinan sya […]