Bile beli barang mainan untuk anak2 aku kat kedai rm2 tu je tapi kalau anak org lain siap pegi klcc lagi Kadang2 bila fikir sebab tulah kakak ipar aku dengan abang aku tak ada anak lagi

2 comments

  1. Alamak kau ni. Memang patut laki kau yang sara kau. Aku baca pun rase tak logik kau ni.

    Reply
  2. Kau tu lintah darat je sebenarnya. Takyah la cakap mcm-mcm utk kesiankan diri kau. Abg kau ada bini, bukannya single. Kau bawah tanggungan laki kau, bukan abang kau. Itu hak bini dia, tak nak bagi kau duit sebab bini dia pun rasa kau tu lintah darat. Duduk rumah org free2, aku susah dulu pun takda mengharapkan adik beradik aku tolong. Kalau tolong tu, ihsan, bukan tanggungjawab. Awak tak kerja, laki awak tak kerja, awak expect nak makan kepci hari2. Bersyukur la awak ada bumbung atas kepala. Ada anak sampai lima pun still mengharapkan org membiaya kau. Ingat org kerja ni mmg utk bagi duit utk kau ke apa? Tolong la gi laki kau cari kerja. Kalau budak lepas SPM pun boleh cari kerja, selagi boleh tampung la keluarga. Tapi kau nak senang, tunggu je org kasi emas suap kat mulut kau. Memalukan betul, riak nak mati.

    Reply

Write a Reply or Comment