March 08 2018 0Comment

Aku dahulu seorang yang berhati tisu , mudah mengalah dan berpatah hati. Setelah aku temui kebahagiaan dalam kesempitan.Aku jadikan ujian tersebut sebagai CABARAN aku untuk hidup yang lebih baik.

Assalamualaikum Admin , sila approve kisah saya ya , ada sedikit coretan nasihat untuk para pembaca krt.Terima kasih admin. Pada awal niat aku nak menulis kisah ibuku, namun setelah ayat dikarang panjang berjela , terus aku tekan delete , habis terpadam semua kisah yang dtulis tadi.Rasa nak menangis , rasa insaf sejenak bila sedang menulis.Waktu […]

March 08 2018 0Comment

kerana perempuan itu suami pernah pukul lempang sepak sy dlm keadaan mengandung. suami pernah cakap kalau sy mati pun suami tak peduli sy.

salam selamat pagi admin dan pembaca. rabu depan sy akan diceraikan dalam keadaan mengandung 4 bulan anak no 3 di mahkamah. puncanya suami sudah tidak sayang dan gilakan perempuan lain anak dara tua kawan lamanya yg dijumpai dalam instagram sejak bulan 8 tahun lepas. kerana perempuan itu suami pernah pukul lempang sepak sy dlm keadaan […]

March 07 2018 0Comment

wahai suami kepada housewife,walaupun kami tdak bekerja berpenat lelah,berpanas terik membanting tulang sepertimu..walaupun kami hanya duduk di rumah menjaga anak itu tidaklah bermaksud kami hnya duduk goyang kaki semata-mata

Assalamualaikum admin..aku bukan nk share masalah rumahtangga aku tapi aku nk luah perasaan utk lelaki yg bergelar suami…Wahai para suami sekalian dengarlah luahan hatiku sbg wakil para isteri dalam pages ini… Kami para isteri sanggup berkorban hidup susah senang bersamamu menjalani setiap dugaan yg diberi oleh Allah…kami para isteri rela menerima setiap dugaan itu walaupun […]

March 07 2018 0Comment

kalau dulu pantang silap..dia akan marah saya..dan cakap benda2 yang menyakitkan aty perasaan saya..sampai barang pun die pernah baling kat saya..saya cuba muhasabah diri..dan berfikir..kenapa suami sekarang makin lain..sayang die kepada saya pun lain macamm…megalahkan masa baru2 kahwin pula

assalammualaikum admin dan sahabat semua…terima kasih sebab siarkan cerita saya admin…tolong hide profile kawan saya ni ye..thanks min.saya adalah ibu kepada 4 cahaya mata..saya suri rumah,suami kerja biasa2..alhamdulillah..Allah mencukupi keperluan kami sekluarga..kami hanya hidup sekdar keperluan…tapii suami mengutamakan keperluan saya daripada dirinya..kadang2 kesian saya tengok dia..die punya takde takpe.. setiap bulan die beri saya wang […]

March 06 2018 0Comment

Benar, ada yang “JANDA” buruk perangainya. Tetapi bukanlah semua. Memegang status ini bukanlah senang.

TAKUT NAK KAHWIN LAGI Assalamualaikum wbt. Terima kasih kerana menyiarkan kisah saya (jika disiarkan). Mohon admin hide identiti saya. Saya seorang ibu tunggal berumur 30-an. Seorang pensyarah di sebuah universiti awam. Punya anak 3 orang umur 7,5 dan 3 tahun, kesemuanya hero. Alhamdulillah, rezeki anak-anak, saya dapat biaiswa untuk menyambung pengajian di luar negara. Saya […]