May 04 2018 0Comment

kadang bila nak bersama tu siang dah plan dah yelakn kite orang jarang jumpe tapi menjelang mlm

Assalamualaikum… Tujuan saya tulis text ini adalah ingin bertanya n meminta pendapat khususnya kaun ADAM/SUAMI(Imam). Saya bergelar isteri kepada seorg lelaki yang kerjayanya selalu outstation (Electrical Engineering). Saya harap kaum ADAM/SUAMI(Imam) yang membaca text sy ini fhm dgn kerjaya seorg lelaki seperti suami sy, lagi2 apabila dia kerja hingga lewat mlm or sehingga pagi, outstation […]

May 04 2018 3Comments

Setiap kali masak pagi, petang atau malam Dia jarang nak panggil saya makan sekali walaupun dia memang masak lebih untuk saya.

Saya nak cerita tentang kakak ipar saya yang kerek dan hipokrit. Sebelum itu, saya berusia 29 tahun, masih bujang, ada degree m CGPA above 3.0, sudah bekerja, gred 41.Di tempat kerja, saya ini kira level bos (junior). Kalau dah nama bos (even junior), faham-fahamlah kan, kerja banyak dan kadang-kadang stress. Kebaikan saya, saya jenis yang […]

May 04 2018 2Comments

saya beritahu isteri saya yang jika diberi pilihan adik dan dia saya akan memilih adik saya Sejak itu, saya tengok isteri saya semakin berubah.

Salam. Mohon admin tidak reply mesej ni sebab saya pinjam FB kawan saya. Siapa suruh tidak di logout?! Terima kasih sebab sudi kongsi cerita saya. Saya ingin minta pandangan semua. Macam mana nak buat isteri saya berbaik dengan adik perempuan saya yg menumpang di rumah kami. Sudah 5 tahun dia duduk bersama sama. Macam mana […]

May 04 2018 0Comment

sewaktu mengandungkan zuriat kita kau juga  menggelarkan aku seekor lembu kerana fizikal ku apakah aku tiada perasaan suamiku?

Terima kasih kerana menyiarkan surat terbuka untukku kepada insan bergelar suami wahai suami ku. ku tahu hubungan kita kini sekadar hanya tanggungjawab kepada anak anak. Aku sedar kalau aku bersalah kerana menduakan cinta mu kepada yg tidak berhak dan aku telah merosakkan mahligai rumahtangga kita yg telah 5tahun terbina memang silapku wahai suamiku. sudah lama […]

May 03 2018 0Comment

wife aku ni special sikit orangnya, bukan special sebab dia kaya kaa, dia cerdik kaa, dia berjawatan tinggi kaa.. bukan semua tuu.

BIAR AKU TERUS TERANG… wife aku ni special sikit orangnya, bukan special sebab dia kaya kaa, dia cerdik kaa, dia berjawatan tinggi kaa.. bukan semua tuu..dia ambil degree pon sekerat jalan jaa tapi dia special bagi aku sebab dia ada sakit misteri yg datang tiba2.. da mungkin ni adalah ujian bagi aku sebagai ketua keluarga.. […]