saya disahkan hamil hanya tuhan yang tahu perasaan itu tapi sayangnya suami terpaksa ceraikan saya disebabkan desakan keluarga

salam admin tolong hide profile saya saya hanya nak kongsi cerita saya dan suami dah berkahwin selama 6 tahun dan kami tinggal bersama mertua dan beberapa ipar yang belum berkahwin saya korbankan segalanya demi bahagiakan suami sebab suami seorang yang jenis pentingkan keluarga segala kerja rumah saya lakukan tanpa keluhan walaupun penat yang teramat kerana […]

Perempuan tu cakap kat suami saya mak dia boleh terima kalau dia nak kawin lagi tapi bukan dengan suami orang.

Hai..tlg hide profile Nak share… Dah 6tahun kawin yelah rumahtangga mana tak ada masalah kan.. Lepas 6tahun layari tumahtangga dengan suami tersayang…tahun lepas…suami kantoi curang…dengan janda anak dua… masa dia ada perempuan tu sikapnya jauh berubah dengan saya dan anak…anak baru sorang… puncanya..suami kata dia sunyi bila saya kerja…shift kan..tapi sebelum kerja..saya dah mntak izin […]

Isteri saya ni tak suka balik rumah mertua Alasan dia mak mertua tak suka dia, bilik air pulak kecik

Assalamualaikum.. Saya nak tanya pendapat semua.. Kisahnya begini. Saya dan isteri dua2 kerja kerajaan. Isteri saya kerja unit berunifrom. Senang citer bershift lah. Saya ni pulak kerja office hour. Dulu kami PJJ tapi sekarang dah dapat duduk satu bumbung.. Duduk satu negeri dengan mak ayah saya.. Alhamdullilah syukur yaa Allah.. Tapi apa yang jadi masalah […]

Anak pertama saya Autism malah anak kedua bakal mengikut jejak abangnya saya juga yang menguruskan rumah

salam,terlebih dahulu saya harapkan profile saya di hidekan yer admin, saya nak berkongsi masaalah rumahtangga saya,saya tak suka berkongsi pada kawan atau saudara terdekat takut kelak hal menjadi panjang. saya dan suami dah berkahwin hampir 9tahun dan di kurniakan 2orang cahaya mata,dalam 9tahun ni banyak cabaran yang saya terpaksa lalui,terutama sekali dengan sikap suami yang […]

sekarang ni saya mengandung lagi tapi takut nak bagi tau suami saya takut dengan respond negatif seperti yg sebelum ni

Saya dah berkahwin 10 tahun… anak pertama dah nak masuk 9 tahun… lepas anak pertama usia 11 bulan, saya lahirkan anak kedua pulak… jarak lebih kurang setahun je.. tiap kali mengandung suami akan suruh gugurkan… tapi saya tak ikut, sebab saya tau berdosa kalau gugurkan… saya tetap teruskan jua… lepas anak kedua, saya ambik injection […]