Memang suami saya tak pernah mengasari saya secara fizikal tetapi dia sebenarnya mendera saya secara emosi dan batin. Perit dan sakitnya hati ini cukuplah Allah sebagai saksi utk setiap air mata yang tumpah. Di depan semua orang, kami berlagak seperti pasangan normal kerana ingin menjaga hati keluarga.

SUAMIKU SONGSANG Assalamualaikum admin. Maaf kerana guna fake account tapi saya tak punya kekuatan utk guna identiti sendiri. Saya sangat buntu dan perlukan bantuan admin dan readers untuk bantu saya jika ada yang berpengalaman dan ikhlas membantu. Saya perkenalkan diri saya sebagai A, berasal dari selatan tanah air. Baru sahaja mendirikan rumahtangga awal tahun ini. […]

Dan tepat jam 12am dia nyatakan hasratnya.. lepaskn dia..ceraikan dia.. hati dan jiwanya dia kata da serah kt org lain, dia kahwin sebab paksaan mak dia.

Salam admin, hidekn saya. Harini genap 3bulan saya berkahwin. Apakan daya Tuhan nak tunjukkan dalam sekelip mata je. Sy kenal dgn wife sy sejak 2012. Saya menganggur masa tu. Dia kerja sbgi jururawat di hospital pantai kl. Sy tekad nak kahwin dengan dia bila pertama kali jumpa dan masa tu jugak la beriya saya cari […]

Kami yang dengar dari dalam bilik hanya mampu menangis sambil berpelukan. Pada masa tu, kami sangat2 mengharapkan kehadiran ibu dan ayah tapi apalah daya kami. Yang mampu hanya kami berdoa semoga satu hari nanti ayah akan sedar bagaimana rupa sebenar adik2 dan ipar2nya ini.

Assalam admin. Saya guna fake account demi nak menjaga aib dan maruah family saya. Kisah yang saya nak kongsikan ini banyak berkisar tentang mertua dan kelurga mertua yang tak sukakan menantu atau boleh saya katakan bukan menantu pilihan, dan bukan menantu kesukaan. Mohon admin hide identity profile ni ye. Terima kasih. Ibu saya sebenarnya bukanlah […]

Berubah lah abang.. ingat balik susah senang kita bersama Satu ketika dulu. Saya Tak pernah benci abang. Saya cuma nak selamatkan rumahtangga kte yang dah bergelora ditengah lautan..

Salam…Setiap percaturan kehidupan Kita dalam hidup ni tiada siapa yang tahu. Saya yakin semua org harapkan yang terbaik dalam percaturan kehidupan masing2. Tetapi Allah Maha Besar . Setiap yang DIA tentukan Ada hikmah nya.. Ini lah percaturan hidup aku.. Suamiku memilih untuk berpisah dengan aku.. Abg berubah hati dengan aku kerana wanita. abg bertindak ganas […]

Aku dipukul depan kawan kawanya sebab dia lagi pentingkan kawan, bawa kawan sampai 2 3 pagi ke rumah..sekarang dia nak berpisah dan tinggalkan ku gan anakku

Salam admin & pakcik,makcik bawang,luahan demi luahan ku di krt sedikit sebanyak komen positif yg ku ambil. Kesedihan demi kesedihan kulalui, kubertanya dlm hati knp nasibku seperti ini.. perkawinanku yg pertama gagal bukan ku inginkan smua itu.perkawinan yg ku ingin sekali seumur hidup ku ternyata hnya seumur jagung.. dimana dr mula2 kenal dgn nama cinta […]