Bila fikir balik apa yang terjadi, aku anggap semua terjadi ni adalah kifarah untuk aku. Kenapa aku cakap macam ni? Sebabnya

KISAH PENGAJARAN! AMBIL IKTIBAR! Salam admin yang baik hati lagi bijaksana. Aku ada cerita untuk dikongsikan. Boleh dijadikan pengajaran dan iktibar buat perempuan-perempuan dekat luar sana tu yang terfikir nak scandal dengan suami orang atau ada niat nak menyondol suami orang. Malah, juga buat para suami yang terfikir nak pasang spare tyre kat luar atau […]

dalam pada masa saya mencari2 ketenangan diri, sya berkenalan pula dengan seorang lelaki 10 thn tua daripada saya yang terkenal, berpangkat dan disegani

Hi sekali lagi KRT, izinkan profile sya tetap hidden. Sngaja ingin berkongsi tentang 1 kisah saya sdiri. 2 sdh kisah berasingan sya paparkn disini dan respon itu ttp menyalahkan saya.. tp mari kta gabungkn 3 cerita benar tentang saya. Sya berkahwin dgn seorg lelaki bukan sebangsa dgn sya dan dkurniakan cahaya mata. Spanjang pkahwinan sya […]

Dulu sbelum kawen, dugaan tidak begini min.. bila dah bkawin, terasa sangat2 dugaan dengan dengan duitnya, tak cukup duit dan makan.. Bila sudah jadi begini, sy mula rasa down dan mula terjebak dengan perangai lama

Salam min.. tolong hide profile sy min.. Saya ni baru sahaja kawin masuk 5 bulan min.. Isteri saya salah sorang warga KRT ni jugak.. Tapi dalam masa 5bulan min, macam2 ada dugaan kami hadapi.. kami belum lagi ada ank, Mostly saya punya hal laa.. jujur cakap sy yg bermasalah.. saya tidak boleh nak kawal diri.. […]

Semuanya terjadi sejak November 2016 yang lepas. Aku berjumpa balik dengan kawan-kawan lama aku. Kawan-kawan aku yang hampir 7 tahun aku lost contact dengan diaorang. Itupun terserempak dengan cara tidak sengaja. Ada 5 orang semuanya. 3 orang masih bujang dan lagi 2 dah bernikah macam aku. Kisah ni bermula apabila..

Assalamualaikum admin. Seperti biasa, ayat normal. Hide profile. Walaupun ini akaun palsu. Tapi hide gak lah ye. Dan yang sebenarnya aku ni adalah lelaki. Nama akaun ni je pakai nama perempuan. Nama dah akaun palsu kan. Aku perkenalkan diri aku… Aku seorang suami dan bapa kepada 2 orang anak. Usia aku baru 29 tahun. Yang […]

kalau aku dapat untung rm1k, aku pandai bagi bini rm100 atau kadang rm150 je. tapi kat mak aku, aku bagi banyak sebab mak aku ni dia pandai bodek aku bila ada duit. lepastu mak aku ni jenis ak boleh tengok anak laki dia sayang bini.

Aku tahu kenapa bini aku lari. Dulu aku jahat, tak kerja, bini aku senyum je pelihara biawak hidup. mak aku adik bradik aku semua benci aku, tapi bini aku tetap hormat dan sayang aku… bini aku sabar je aku maki aku pukul dia tak berenti doakan aku ajar aku solat ajaraku baca quran sampai aku […]