wahai suami kepada housewife,walaupun kami tdak bekerja berpenat lelah,berpanas terik membanting tulang sepertimu..walaupun kami hanya duduk di rumah menjaga anak itu tidaklah bermaksud kami hnya duduk goyang kaki semata-mata

Assalamualaikum admin..aku bukan nk share masalah rumahtangga aku tapi aku nk luah perasaan utk lelaki yg bergelar suami…Wahai para suami sekalian dengarlah luahan hatiku sbg wakil para isteri dalam pages ini… Kami para isteri sanggup berkorban hidup susah senang bersamamu menjalani setiap dugaan yg diberi oleh Allah…kami para isteri rela menerima setiap dugaan itu walaupun […]

kalau dulu pantang silap..dia akan marah saya..dan cakap benda2 yang menyakitkan aty perasaan saya..sampai barang pun die pernah baling kat saya..saya cuba muhasabah diri..dan berfikir..kenapa suami sekarang makin lain..sayang die kepada saya pun lain macamm…megalahkan masa baru2 kahwin pula

assalammualaikum admin dan sahabat semua…terima kasih sebab siarkan cerita saya admin…tolong hide profile kawan saya ni ye..thanks min.saya adalah ibu kepada 4 cahaya mata..saya suri rumah,suami kerja biasa2..alhamdulillah..Allah mencukupi keperluan kami sekluarga..kami hanya hidup sekdar keperluan…tapii suami mengutamakan keperluan saya daripada dirinya..kadang2 kesian saya tengok dia..die punya takde takpe.. setiap bulan die beri saya wang […]

Benar, ada yang “JANDA” buruk perangainya. Tetapi bukanlah semua. Memegang status ini bukanlah senang.

TAKUT NAK KAHWIN LAGI Assalamualaikum wbt. Terima kasih kerana menyiarkan kisah saya (jika disiarkan). Mohon admin hide identiti saya. Saya seorang ibu tunggal berumur 30-an. Seorang pensyarah di sebuah universiti awam. Punya anak 3 orang umur 7,5 dan 3 tahun, kesemuanya hero. Alhamdulillah, rezeki anak-anak, saya dapat biaiswa untuk menyambung pengajian di luar negara. Saya […]

Assalam.. mahu luahkan shj.. Mak mentua sy jenis mata duitan,mak mentua selalu kata ank lelakinya (suami sy) KEDEKUT..

Assalam.. mahu luahkan shj.. Mak mentua sy jenis mata duitan,mak mentua selalu kata ank lelakinya (suami sy) KEDEKUT.. Dia xnmpak selama ni anak dia beli brg2 dapur walaupun xbanyak tetap jugak dia kata anaknya kedekut.. Bila adik beradik suami balik dipuji melambung anak2 yang lain beli itu beli ini(bkn beli apa2 pun beli brang dapur […]