May 16 2018 0Comment

isterinya tak percaya kalau ni anak suaminya Dia hina aku dia cakap aku pelacr Allahuakbar.. aku di campak sepertu sampah. D

Asalamualaikum admin dan warga krt.. aku bersaudara seramai 5 org. Mak ayah aku miskin, apa aku nak semua tak dpt. Apa aku nak makan semua tak mampu.. aku masih muda. Baru 19 tahun, sebab spm aku teruk sgt. Aku tak layak dapat apa2 kerja.. Kadang2 aku benci mak ayah, aku menyesal dan sakit hati. Kenapa […]

May 16 2018 0Comment

semalam aku telah call perempuan dan marah2 kan dia dan perempuan tu telah mengadu pada suami

Isteri mana sanggup terima bila suami melayan perempuan yang cukup sempurna..memang aku akui selepas aku bersalin anak kedua badan aku mula naik..dah mencecah 80 kg..semalam suami aku tertinggal telefon…aku check wassap dia..bergetar habis jantung aku bila baca satu satu wasap diaorang..sedih dan terkilan bila suami ajak dia berzna.. dan perempuan itu sanggup dan akan berkhawin […]

May 16 2018 0Comment

kakak sudah pulang tinggal di kampung dan cuba memburuk burukkan isteri saya dia mbritahu isteri suka mengadu domba

Assalamualaikum dan selamat petang kepada suami pembaca krt dan admin..pertama sekali terima kasih kepada admin jika sudi menyiarkan kisah saya..saya seorang suami dan sudah berkahwin selama tiga tahun.. kami telah dikurniakan seorang puteri yang comel..khidupan kami suami istri sungguh bahagia tapi sejak keblakangan ini sahaja rumah tangga kami tak seperti dahulu setelah kehadiran kakak saya […]

May 15 2018 0Comment

Dia masih lagi sibuk kerja hingga lupa janji, saya mengidam nak makan lambchop tapi saya diamkan

salam admin .. saya nak luahkan sedikit rasa kecil hati saya.. mungkin saya yang terlebih sensitif atau sebaliknya.. hanya kalian sahaja mampu bagi pndapat.. harini hari jadi saya yang pertama sebagai isteri.. sebagai anak yatim piatu.. suami da berjanji nak bawa saya makan diluar stelah sekian lama kami tak luang masa bersama kerana dia sibuk […]

May 15 2018 0Comment

Buat baby 4 bulan dalam perut ibu, saat ini roh sudah ditiupkan, ketahuilah ibu dan kakak kakakmu menanti kelahiranmu dgn kasih sayang.

salam selamat pagi admin dan pembaca. rabu depan saya akan diceraikan dalam keadaan mengandung 4 bulan anak no 3 di mahkamah puncanya suami sudah tidak sayang dan gilakan perempuan lain anak dara tua kawan lamanya yg dijumpai dalam instagram sejak bulan 8 tahun lepas. kerana perempuan itu suami pernah pukul lempang sepak sy dlm keadaan […]

May 15 2018 0Comment

lepas melahirkan anak 2 tahun lepas, saya disahkan mghidap kanser tulang tahap 3 anak saya umur 3 bulan lebih masa tu

Assalamualaikum min.. mohon hidekn nama saya ya.. saya ingin share cerita dan mintak kata¬≤ semangat dari friends dalam group ni… terlebih dulu, maaf jika ayat saya tunggang langgang.. saya dah berkawen dah 3tahun dan ada anak sorg.. suami saya alhamdulillah takde masalah tapi saya dan suami diberi ujian yang sangat hebat oleh Allah.. bahagia kami […]