March 16 2018 0Comment

Aku mungkin tak beruntung kerana tak sempat menunjukkan cintaku pada suamiku. Aku menghabiskan sepuluh tahun untuk membencinya, tetapi menghabiskan hampir sepanjang sisa hidupku untuk mencintainya. Aku bebas darinya kerana kematian, tapi aku tak pernah bisa bebas dari cintanya yang begitu tulus..

Aku menghabiskan sepuluh tahun untuk membencinya, tetapi menghabiskan hampir sepanjang sisa hidupku untuk mencintainya. Aku bebas darinya kerana kematian, tapi aku tak pernah bisa bebas dari cintanya yang begitu tulus” Aku membencinya, itulah yang selalu kubisikkan dalam hatiku hampir sepanjang kebersamaan kami. Meskipun menikahinya, aku tak pernah benar-benar menyerahkan hatiku padanya. Menikah kerana paksaan orangtua, […]

March 16 2018 0Comment

Lama2 aku mula rindu life lama aku. Aku akui sebelum kahwin aku ramai kawan lelaki since sekolah sebab aku kasar sikit orgnya. Tapi dengn husband aku tak pernah kasar, aku manja.

Tujuan aku cerita ini sbb aku keliru dgn diri sendiri. Aku tak mampu nk luahkn pada sesiapa kerana tidak mahu mengaibkn sesiapa. Kpd admin, maaf ini juga fake acc supaya tiada siapa yg kenal. Aku isteri kpd seorg suami yg sgt baik, menetap di johor dan boleh dkatakn x jauh dr fmily n fmily in […]

March 15 2018 0Comment

Ada sekali saya nak pergi kenduri kawan saya kahwin di utara. Kami ramai2 pergi dengan kawan2 semua dan suami pun ikut sekali. Sepanjang perjalanan 2 jam nk ke sana, mak dia x henti2 call tny dah sampai mana? Dah mkn ke? X ada stop sekian2 tmpt ke?

Salam admin. Minta tlg share n hidekn profile sy ye. Sy disini sekadar nak meluahkan rasa terkilan pada suami dan mertua. Saya dah berkahwin hampir 3 tahun dan belum dikurniakn anak sebab saya pernah keguguran. Suami sy seorg yg penyayang n mengutamakn keluarga dlm segala hal. Cuma yg buatkn sy rasa terkilan bila suami terlampau […]

March 15 2018 0Comment

saya kagum dengan ketabahan isteri saya, waktu mengandung anak 1st malam malam saya tiada diarumah melepak balik lambat biar dia sorg2

Assalammualaikum admin..tlg hide profile saya ye..terima kasih…Tujuan sy menulis nukilan ini bukanlah untuk meraih simpati apatah lagi meminta pertolongan kepada anda semua…Namun luahan ini terpaksa sy luahkan kerana sudah tiada lagi ego pada insan bergelar lelaki@suami ini… Hayatilah kisah pahit sy skrg ini…yang baik jadikanlah teladan…yang jahat mintaklah dijauhkan..moga allah ampunkan semua dosa dosa sy […]

March 15 2018 0Comment

Suami seakan membenci saya. Setiap hari selepas pulang dari kerja, suami mencari saya. Memaksa saya untuk melayan nafsunya. Pada permulaan, saya akur kerana tidak mahu derhaka pada suami kerana melayan suami yang sudah halal tidak berdosa. Tetapi lama kelamaan, saya dilayan seperti binatang, dirogol oleh suami sendiri sedangkan saya tidak rela.

Assalamualaikum. Semoga hati ini kuat untuk menceritakan kisah pahit yang pernah terjadi dalam hidup saya. Kisah ini berlaku selepas saya berkahwin dengan lelaki yang saya cintai. Kini saya sedang cuba membina hidup baru bersama anak. Kisahnya begini. Saya merupakan seorang isteri dan seorang surirumah kerana suami tidak membenarkan saya bekerja walaupun saya ada lepasan ijazah. […]

March 14 2018 0Comment

Dulu masa zmn anak dara sy seorang aktif brpersatuan, suka brmasyarakat dan seorang yg puitis. Jd sy agak menonjol dlm kalangan pelajar2 Msia di sana. Tanpa diduga datang bbrapa jejaka menyuarakn hasrat hati utk menyulam cinta

Salam admin. Mohon hide profile sy ye. Sy nk share something positif. Moga bermanfaat. Sy nk share sikit cerita mcm mana sy brtemu dgn suami sy. Sekarang ramai yg dh tak percaya dgn cinta lepas nikah, tambahan pula kalau ianya pilihan mak ayah. Takut tak sesuai dan tersalah pilih sedangkan  islam dh bg panduan memilih […]

March 13 2018 0Comment

saya belajar menipu berbohong curi duit mak abah tu perkara biasa, mak abah saya jenis yang suka naik tangan bila ada yang tak kena pada anak2. kami adik beradik sering bergaduh. dan lagi sadis satu keluarga takde yang solat.

Assalamualaikum admin. saya nak share kisah saya. terima kasih coz sudi baca. dan terima kasih juga jika admin sudi post kan cite saya ni. sekadar nak berkongsi apa yang saya alami sewaktu kecil dan apa yang saya kecapi kini. saya kini berusia 29 tahun seorang wanita.Saya lahir dalam keluarga yang kurang kasih sayang juga didikan […]