July 07 2018 0Comment

Actually aku malu nak bercerita tapi aku terpaksa Admin if you tak nak post pun tak apa at least you reply me bagi nasihat

Assalamualaikum admin dan semua pembaca KRT. Jika cerita ini di post kan, aku ingin bertanya pendapat kalian. Aku harap admin yang baik hati beri peluang pada aku. Actually aku malu nak bercerita tapi aku terpaksa Admin if you tak nak post pun tak apa at least you reply me bagi nasihat. I really need it. […]

July 07 2018 1Comment

Dia datang dan tengok kuku saya panjang lalu dia ketipkan sambil Dia berkata saya tak tahu kenapa saya tidak ada lansung rasa sayang kat awak, saya hanya kasihankan awak

Assalammualaikum warga KRT. Saya seorang isteri yang sedang hamil 5bulan. Ini ialah anak sulung saya dan suami. Ya, suami telah melafazkan cerai pada bulan april lalu. Ketika itu kandungan saya baru masuk 12 minggu. Oh ya kami baru berkahwin pada bulan disember tahun lepas. Punca kami bercerai adalah kerana suami marah cara saya handle customer […]

July 07 2018 0Comment

mak aku cerita dekat adik2 aku dia kene marah duduk rumah tu dia tidak diizinkan masak atau guna barang dapur dalam rumah and so on

Min. Aku pinjam fb kwn aku…. ceritanya begini min. aku berkahwin dengan seorang wanita melalui internet. asal mana biarlah rahsia. dulu aku percaya bercinta selepas nikah itu indah…. lalu aku proceed untuk berkahwin dengan dia.. aku dilahirkann dalam family yang susah. ayah ku sakit terlantar. ibu ku sakit tapi boleh lah buat kerja sendiri . […]

July 07 2018 0Comment

saya layan die macam raja memuliakan seorang suami makan berhidang lepas makan saya yang letak pinggan mangkuk die ke dapur

salam warga krt. minta hide profile saya. saya ade degree tapi demi anak saya tinggalkan status saya demi harta akhirat saya dan menjadi surirumah. suami saya suami yang penyayang. tapi 1 saja saya tak berapa berkenan sifat die yang susah nak tolong saya. buat ketika disuruh. tapi itupun tak berapa nak kemas. kalau nampak barang […]

July 06 2018 0Comment

sepanjang tempoh pernikahan tak pernah sekali kami beraya ape2 die lebihkan bini tua nye dan bini2 yang lain

Salam saya ingin ceritakan kisah rumah tangga, 9 tahun saya benikah dengan suami saya dan dikurniakn anak yang comel saya bini muda suami, suami saya keje pemandu lori sepanjang tempoh pernikahan tak pernah sekali kami beraya ape2 die lebihkan bini tua nye dan bini2 yang lain, dari anak pertama saya selalu diberi tekanan dengan kewangan […]

July 06 2018 0Comment

Tak cukup dengan itu nak memuaskan hati saya sorok semua baju kerja dan kasut kerja suami Sebab saya sorok saya tahu dia mesti tak kan bertegur kalau saya sorok

Assalam… Saya harap KRT dapat siarkan kisah saya supaya persoalan saya terjawab dan mungkin lepas meluah hati saya lebih tenang. Saya guna facebook kawan saya. Saya amat rungsing. Kisahnya bermula disini. 6 tahun lepas saya kenal suami saya. Percintaan jarak jauh. Kami kenal dalam internet. Dia bukanlah seorang yang baik. Hisap batu, berjudi, minum . […]

July 06 2018 0Comment

Dia akan diam bila saya marah Sampai tahap saya menjerit memukul tangannya pun dia tidak membalas kasar dengan saya

Terima kasih admin. Salam sayang warga krt. Saya tidak pasti samada hal yang saya akan ceritakan ini adalah masalah kecil @ besar. Ataupun ia bukan suatu masalah melainkan ujian dalam rumahtangga saya. Yalah…sebab saya baru mendirikan rumahtangga 3 bulan. Suami saya sangat baik. Beragama. Lemah lembut. Belum pernah berkasar dan meninggikan suara kepada saya. Dia […]