May 20 2018 0Comment

suami cakap saya uruskan lah anak saya sendiri sebab Tu anak2 saya bukan anak2 dia

Assalammualaikum.. Mohon rahsia identiti saya ya.. Saya baru berkahwin 2 bulan lepas lepas 6 bulan kenal.. Ini perkahwinan kedua saya begitu juga suami saya.. Saya mempunyai dua orang anak lelaki yang masih sekolah rendah.. Suami saya tiada anak sebab sebelum ni dia kahwin sekejap saja dengan ex wife dia.. Sepanjang saya kenal dia.. Saya nampak […]

May 20 2018 0Comment

Saya mempunyai ijazah sarjana muda Suami mungkin kelihatan seperti seorang yang tidak berapa sesuai untuk saya

Salaah ke saya benci abah saya sebab dia benci kan suami saya..? Assalamualaikum admin, saya baru sahaja berkahwin dengan suami yang jelas sekali bukan pilihan keluarga namun pilihan hati saya. Suami berasal dari negeri yang amat tidak di sukai keluarga saya. Suami sekolah tak habis, hanya sampai tingkatan 3. Kerja pun biasa sahaja. Saya amat […]

May 20 2018 0Comment

Tandas rumah mil di luar rumah, kotor dan saya geli nak masuk dah tu mil suka pegang2 perut saya tangan mil sangat koto

Asalamualaikum admin dan semua warga krt. Saya baru 3 bulan berumah tangga.. saya dan suami kerja di luar negara kami kawin di luar negara dan sekarang kami balik malaysia, kami bercuti sampai hari raya nanti, di malaysia kami tingal di rumah suami kerana suami juga ada rumah sendiri walaupun kecil tapi bolehlah.. saya pula sekarang […]

May 20 2018 0Comment

Dari awal pekenalan aku dengan kau aku sudah maklum yang aku ni suami orang tapi kau cakap kau suka aku atas dasar jatuh hati dan cinta kan aku.

aku tiada tempat meluahkan..hide kan aku ya admin. Dari awal pekenalan aku dengan kau aku sudah maklum yang aku ni suami orang tapi kau cakap kau suka aku atas dasar jatuh hati dan cinta kan aku.. aku menolak kau tapi kau tetap juga ambil hati aku sampai akhirnya aku membuka ruang untuk kau berada di […]

May 20 2018 0Comment

Saya dah bersabar selama ni Saya google masakan yg dia suka saya belajar buat biasalah first time buat bukannya perfect diaTerus dia bash masakan saya

Camni, perkahwinan saya baru nak mencecah tahun yg ketiga. Ade anak sorang umur setahun. So dari bercinta sampai la tahun kedua berkahwin saya dan suami memang berpjj. Saya di utara dia di selatan. Atas urusan kerja saya terpaksa berjauhan sepanjang dua tahun berkahwi so awal bulan mac haritu baru dapat ikut suami datang selatan sini. […]

May 20 2018 0Comment

istri2 luar sana tolong jangan buat laki korang macam ni, dah bincang dengan istri pun sebenarnya permsalahan ni, brkali-kali dah.

Assalamualaikum dan selamat mnyambut ibadah puasa buat min dann warga krt.. Nama jangan share nanti naa Saya nak kongsi kisah saya sendri untuk tengok pendapat nitizen, ke ramai juga yang ada masalah macam saya, juga untuk jadi panduan specialy pada wanita2 di luar sana tak lupa juga mudah mudahan istri saya juga nampk perkongsian ni. […]