March 11 2018 0Comment

kadang2 tgh keje aku termenung terkenangkan segala yg dia buat pada aku..sampainye hati dia..kadang2 aku menangis sorang2,pernah kawan tempat kerja tegur aku knp menangis..aku baru sedar yg aku menangis sbb terkenangkan perbuatan dia yg dulu pada aku..adakah ITU namenye kemurungan

Assalam…aku nak Tanya pendapat semua..tolong jangan kecam…adakah aku ni kemurungan?? …cerita nya suami aku Dari sejak kawen 2007 sampai skrg 2018 dia selalu curang dengan aku..Dan yg paling teruk 2016 sampai terlanjur Dan pregnant Kan perempuan Tu..aku izin kawen sbb tak nak Terus dia lakukan dosa..dia cakap dengan aku dia kawen Bulan 12 2016 Dan […]

March 11 2018 0Comment

Smpai la satu masa di beri ujian,bisnes company down.. gaji tidak dibayar selama 2 bulan. Semua staff di berhentikan,company lingkup.bos lari diamkan diri

Salam, Salahkah sy? Betulkan saya jika salah..minta pendapat anda semua.. Salahkah saya kalau saya layan isteri saya biasa2 saja. ( bercakap bila perlu,bercakap hal anak saja) kenapa? Kerana sudah 4 tahun kahwin saya tak rasa bahagia.. isteri saya isteri derhaka bagi saya.. Sebelum ini saya layan baik,tp saya sudah give up nak ubah dia. Kami […]

March 11 2018 0Comment

Keakraban kami telah menyebabkan kami terlanjur beberapa kali, betul kata org..sepandai2 tupai melompat akhirnya jatuh ketanah juga.

Assalam.Mohon admin hidekan profile saya.. saya adalah seorang lelaki dan dikurniakan 2 org anak.. kisah bermula apabila sy mula bekerja diluar negara (bekerja dalam bidang o&g). Untuk tahun pertama bekerja.sy tidak membawa isteri dan anak2 kesana. Untuk pengetahuan semua, ex gf sy juga bekerja di negara yg sama dan dia juga sudah berkahwin.Memandangkan kami masih […]

March 11 2018 0Comment

Memang suami saya tak pernah mengasari saya secara fizikal tetapi dia sebenarnya mendera saya secara emosi dan batin. Perit dan sakitnya hati ini cukuplah Allah sebagai saksi utk setiap air mata yang tumpah. Di depan semua orang, kami berlagak seperti pasangan normal kerana ingin menjaga hati keluarga.

SUAMIKU SONGSANG Assalamualaikum admin. Maaf kerana guna fake account tapi saya tak punya kekuatan utk guna identiti sendiri. Saya sangat buntu dan perlukan bantuan admin dan readers untuk bantu saya jika ada yang berpengalaman dan ikhlas membantu. Saya perkenalkan diri saya sebagai A, berasal dari selatan tanah air. Baru sahaja mendirikan rumahtangga awal tahun ini. […]

March 10 2018 1Comment

saya ada membuka perbincangan dgn nya, saya meluahkan segala gala nya.. saya ada tanya, “awak ada orang lain di hati awak? kalau ada, saya takkan paksa awak bersama saya, saya akan lepaskan apa g bukan milik saya” (dalam keadaan sedih). dia geleng kepala tangga takda. saya musykil, dia bagi tau dia kata “SAYANG TAK RASA SERINYA KAHWIN, BERBANDING APA SYG EXPECT SEBELUM KAHWIN”.. saya terkejut, selama 2 bulan kahwin, duit belanja saya bagi, baju saya belikan, beg tangan sy belikan, tak pernah mengarah dia, tak pernah tinggi suara dengan dia, mengapa dia kata “SYG TAK RASA BEST PUN KAHWIN” ?? .

Salam admin. Hide FB saya ya. Saya Minta Pandangan warga KRT semua. Saya baru berkahwin 2 bulan. Al kisah nya, isteri saya tidak bersungguh dalam melayan tuntutan batin saya. bukan itu yg sy nak jadikan kayu ukur kesolehan isteri saya, tetapi isteri saya jelas menunjukkan dia bersifat DINGIN. 1. Dia tidak pernah meminta sy menjadi […]

March 10 2018 0Comment

Dan tepat jam 12am dia nyatakan hasratnya.. lepaskn dia..ceraikan dia.. hati dan jiwanya dia kata da serah kt org lain, dia kahwin sebab paksaan mak dia.

Salam admin, hidekn saya. Harini genap 3bulan saya berkahwin. Apakan daya Tuhan nak tunjukkan dalam sekelip mata je. Sy kenal dgn wife sy sejak 2012. Saya menganggur masa tu. Dia kerja sbgi jururawat di hospital pantai kl. Sy tekad nak kahwin dengan dia bila pertama kali jumpa dan masa tu jugak la beriya saya cari […]

March 10 2018 0Comment

Kami yang dengar dari dalam bilik hanya mampu menangis sambil berpelukan. Pada masa tu, kami sangat2 mengharapkan kehadiran ibu dan ayah tapi apalah daya kami. Yang mampu hanya kami berdoa semoga satu hari nanti ayah akan sedar bagaimana rupa sebenar adik2 dan ipar2nya ini.

Assalam admin. Saya guna fake account demi nak menjaga aib dan maruah family saya. Kisah yang saya nak kongsikan ini banyak berkisar tentang mertua dan kelurga mertua yang tak sukakan menantu atau boleh saya katakan bukan menantu pilihan, dan bukan menantu kesukaan. Mohon admin hide identity profile ni ye. Terima kasih. Ibu saya sebenarnya bukanlah […]