August 02 2018 0Comment

Aku selalu lebihkan family aku pakcik aku tumpang duduk rumah berbulan2 masa tu biniku mengandung semua kerja dia kena buat

Salam min .. aku nak share skit .. hide profile sebab aku pinjam fb adik aku ni .. aku suami umur dalam 25 thun .. isteri aku 23 tahun .. kami mempunyai seorang putera yg comel, Isteri aku seorang yg tinggi lampai. wajahnya manis ayu sedap mata memandang.mempunyai hati yg sangat lembut. Diatas segala kebodhan […]

August 02 2018 0Comment

suami saya memang dah lama plan dia nak ambil kete secondhad je rumah yang kami sewa ni bulan 1 dah last duduk sebab terlalu tinggi

Salam min,tolong hide profile saya,saya nak luahkan apa yg saya rasa sekarang ni,saya dalam dilema antara abang kandung dan suami sendiri, saya dah berkahwin anak 2 orang, saya surirumah sepenuh masa memandangkan anak masih kecil dan susu dada, saya dan suami dari keluarga yg biasa saja,citer nye mcam ni, abang saya ade bisnes kecil kecil, […]

August 02 2018 0Comment

Dia tu pernah cium mulut saya peluk2 sampai sekarang menghantui saya masih ingat walaupun suda berumahtangga

Assalamualaikum admin.. Sya peminat krt nie, banyak yang bagi pengajaran dan banyak yang boleh diambil dijadikan pedoman.. Saya buat fake account sebab saya tak mahu admin pun kenal siapa saya sebenar.. Tujuan saya luahkan disini untuk lepaskan apa yg saya lalui time saya kecik berumur 6 tahun. Lama saya pendam, sampaikan family saya pun tak […]

August 02 2018 0Comment

sebelum saya bernikah saya rapat dengan si adik dan si abang nih kami rapat sebagai kawan tapi saya lebih selesa bila ada dengan si abang

Assalamualaikum admin..saya nak luah sikit dan nak tanya pendapat..sebelum saya bernikah saya rapat dengan si adik dan si abang nih kami rapat sebagai kawan tapi saya lebih selesa bila ada dengan si abang.. dia baik dan banyak jaga saya.. sentiasa ada bila perlu.. si abang nih tak berduit berbeza dengan si adik yang sentiasa bergaya […]

August 02 2018 0Comment

Saya tahu dia gemuk, tak berdaya nak urus semua Tapi janganlah nampak buruk orang saja sampai kita sendiri malas gila

Assalamualaikum…saya cuma nak minta pandangan dari warga KRT. Saya ni tinggal dengan mertua…dalam rumah mertua ada anak-anak mertua yang masih bersekolah. Tak apalah saya tak kisah pun. Cuma saya tak berapa berkenan dengan sikap kakak ipar saya ni. Dia ipar yang no 3. Saya yang no 5. Ipar yang lain duduk luar bandar. Tapi baik-baik […]

August 02 2018 0Comment

Dengan keadaan dia yang tengah pregnant aku risau aku berdoa kepada Allah semoga isteriku dilindungi dan tiba2 aku dapat mesej dari isteri

assalam min.. toong hide fb aku min.. macam ni min, aku baru kahwin 5 bulan yang lpas.. dan skrang bini aku hamil 4 bulan…aku akui sejak dari awal kami brkahwin aku jrang luangkan masa dengan bini aku.. pagi aku pergi kerja petang blik rumah aku tsrlalu leka dengan game je.. bini aku kerap tegur aku […]

August 01 2018 0Comment

Aku sayang isteri dengan anak aku dan sampai sekarang aku masih tak boleh nak terima hakikat yang isteri aku mintak dilepaskan untuk pertama kalinya

Aku cuma nak luahkan je. Aku lelaki Aku segan nak cerita kat sesiapa masalah aku . Even mak aku sendiri sebab semua punca dari aku sendiri . Aku sayang isteri dengan anak aku dan sampai sekarang aku masih tak boleh nak terima hakikat yang isteri aku mintak dilepaskan untuk pertama kalinya dalam perkahwinan kami yang […]