August 03 2018 0Comment

Suami ada buat freelance business dan bila dia rajin dia boleh dapat 3k minimum atau lebih Masalahnya dia tidak selalu rajin

Assalamualaikum warga KRT. Saya dalam dilemma dan memerlukan nasihat dan pandangan orang luar selain keluarga terdekat. Saya dan suami telah berkahwin selama 6 tahun dan ada 2 orang anak. Suami saya seorang yang baik, tak pernah tinggal solat, sentiasa senyum, pemaaf, lembut dan penuh dengan kasih sayang kepada mak, saya dan anak2. Suami jugak seorang […]

August 03 2018 0Comment

Dalam beberapa bulan kemudian die cari aku balik die meroyan suruh aku balik kat die Dan sampai sekarang aku dah kahwin lain

Pada tahun 2016 aku berkahwin dengan seorang lelaki ni di seberang.. Dengan alasan keluarga belum merestui so kami buat keputusan untuk berkahwin.. Perancangan selepas kahwin nak bagitahu keluarga masing masing tapi entah la.. Macam berat sangat.. Perawalan perkahwinan kami sangat bahagia min. Tapi itulah.. mungkin balasan tidak mendahului orang tua rumah tangga aku hancur.. Mase […]

August 03 2018 0Comment

Selain meludah dia memukul saya dengan tali pinggang berulang kali Saya merayu pada dia langsung dia tak hiraukan dan Saya melarikan diri ketika itu kerana saya sangat takut

Kepada warga krt yang dihormati. Seperti orang lain tolong hide kan profil saya demi kebaikan banyak pihak. Saya ingin berkongsi cerita dan juga ingin bertanya pendapat semua. Saya sudah berumahtangga 11 tahun. Dikurniakan anak-anak yang baik dan comel. Suami saya seperti ada 2 karektor, Kadang-kadang sebaik-baik umat namun kalau dia marah dia tak boleh control […]

August 02 2018 0Comment

rumah tu saya nak hadiahkn ke wife saya bile genap setahun prkhwinn kami tapi tu lah saya slalu makan hati kat bini

Salam min.. saya dah bergelar suami hampir 9 bulan baru lagi.. saya brkrja shifh, semalam saya kerja petang so balik lewat malam, harini 3.20am sampai rumah.. saya tumpang rumah mill je.. dalam rumah tu ade biras saya dan family dia lah.. kerap terjadi bile saya balik nak makan makanan tak ade kat dapur dan kerap […]

August 02 2018 1Comment

saya mula berangan alangkah indahnya kalau abang ipar saya dapat memperisterikan saya dan kakak saya dapat menerima saya sebagai madu dia

Assalammualaikum kepada admin dan semua pembaca KRT. Saya seorang janda anak satu. Bercerai dengan suami setahun yang lalu setelah 5 tahun mendirikan rumahtangga akibat perangai bekas suami yang panas baran dan tidak bertanggungjawab. Setelah bercerai dengan bekas suami, saya membawa anak tinggal bersama keluarga kakak saya. Kakak saya seorang isteri dan ibu kepada 2 orang […]

August 02 2018 0Comment

Berbalik pada officemate aku dia baik sangat min walau aku ni menganggur dia support aku kalau aku tak ade duit dia bantu

hide profile ku min… just wanna share… aku bercinta dengan office mate aku tapi aku dah berkahwin gaji aku kecil je. 2 bulan sebelum cerai.. aku resign dan tak ade keje lagi.. tugas aku hantar anak sekolah, ambik anak. wife aku keje gov tak ada pngkat pun, dia tak hormat aku langsung min.. tapi dia […]

August 02 2018 0Comment

dia pukul saya Sampai saya terkulai sakit ya amat Dia sepak muka saya berdensing telinga Ada air kuar tapi bukan darah Sampai sekarang rasa macam berdensing ja

Assalamualaikum. (Tlg hide fb saya) tq admin.. Saya terpanggil nak share apa yang berlaku pada saya baru je 30minit yang lalu. Situasi Saya perasan(tabung jernih) yang tabung anak kurang duit. So saya buka dan periksa yang smua duit anak dah lesap. Saya tanya suami adakah dia amik? (sebelum ni dia pernah amik .. malah duit […]