May 22 2018 0Comment

Banyak lagi kewangan laki aku nak pikir. Bayar rumah,kereta,motor,anak sekolah,pening laki aku nak pikir sebab Aku yang duduk serumah dengan dia aku taw la.

Assalamualaikum min..Mintak hide la ye profile aku ni..Aku pun tak sangka end up boleh luah kat sini, just tak tahu nak cakap dengan sape perasaan geram tu. Kot la ada kata positif yang boleh legakan hati aku kat sini. Aku ada rasa yang tak puas hati sikit dengan keluarga mertua aku. Hubungan aku okay, aku […]

May 22 2018 0Comment

saya ceritakn semuanya kepada anak sulung saya terkejut saya bila anak saya kata takpe mama takde ayah pun takpe

Assalamualaikum wbt…terlebih dulu saya mngucapkn jutaan trm ksh kepada admin yang sudi menyiarkn kisah saya…ini adalah kali ke 2 saya berkongsi kisah hidup saya di sini. Mungkin agak panjang sedikit apa yang akn saya kongsikn. Saya dh berumahtangga nak masuk ke angka 21 tahun. Anak 2 org. Saya wanita yang ada kerjaya. 2 tahun lps […]

May 21 2018 0Comment

Adik2 ipar selalu masukkan gambar suami dan bekas wife dia dalam fb diorang Lepastu bekas wife dia pulak selalu masukkan gmbar nikah diorang dulu apa motif

Assalamualaikum admin n warga krt. Saya ingin luahkan perasaan saya dan mnta pndpat warga krt. Saya berkahwin dengan duda ank 3. Dia bercerai 2015. Saya kenal dia awal 2016, kami kenal beberapa bulan jer dia terus ajak tunang. Lepas 2 bulan kami terus kahwin.. Silap besar yang saya lakukan bila saya berkahwin dengan dia tanpa […]

May 21 2018 0Comment

Isteri saya Aminah adalah tulang belakang saya sehingga berjaya ke hari ini Walaupun mengalami kesukaran untuk berkahwin tanpa wali,

Salam kepada admin dan rakan pembaca diluar sana, Tujuan post ini adalah sekadar berkongsi sedikit cerita saya dan keluarga saya. Saya Ramlan, bukan nama sebenar.. ber umur 34 tahun, Saya dibesarkan di rumah Anak yatim. Saya berada di sini semenjak berumur 14 tahun lagi, walaupun di besarkan tanpa ibu bapa, Alhamdulillah, kini saya bekerja sebagai […]

May 21 2018 0Comment

kawan2 saya sendiri bagitau suami saya ni anak mak atau orang panggil mummy boy la kan

Salam min..tolong hidekn profile saya eh…saya ada msalah sikit ni harap Sangat warga KRT dapat mbantu saya..nak bagi suggestions boleh..nak share pengalaman yang macam saya hadap ni pun boleh..memang sangat2 membantu..tolong siarkan min…macam ni..saya dh bkhwin and dah kenal suami almost 8yr macam tu..salah 1 sifat dia yang saya tertarik adalah layanan dia thdp ibu […]