June 25 2018 0Comment

3 hari yang lalu Anak sulung kami dikejarkan ke wad kerana masalah asthma yang dialaminya dari sejak 3 bulan lagi

Saya mempunyai suami saya terlalu taksub memberikan nak sharekan info krt dan sangat suka komen yang pedas-pedas pada info krt walhal sebenarnya sejak dia terlampau taksub dengan game online seperti mobile legend, coc, coq dan cor dia lansung sudah tidak menghormati saya sebagai seorang isteri…malahan juga dia sudah pandai pentingkan diri sendiri.. selama 10 tahun […]

June 25 2018 0Comment

Baru beberapa hari lepas czer dan kesan czer masih terasa boleh pulak dia cakap bukan berpantang pun betapa ceteknya pengetahuan dia

admin, tolong hide profile saya…terima kasih… assalamualaikum dan salam persahabatan warga KRT… mungkin dah tiba masa saya meluahkan apa yang terbuku di hati saya selama ni..bukan nak meraih simpati tapi sekadar meluah perasaan.. pada 15 june 2018, 1 syawal 1439h dah genap 3 bulan saya bercerai..dah abis edah..kenapa saya bercerai? ermmm… sejak berkahwin saya duduk […]

June 24 2018 0Comment

sebenarnya anak tu anak angkat saya dengan suami iaitu anak buah suami kepada abang sulung suami

Salam min,saya nak perbetulkan post saya sebelum nie, yang suami saya bantai saya sebab saya stress pukul anak saya, dan saya nak menjawab status anak saya.. sebenarnya anak tu anak angkat saya dengan suami iaitu anak buah suami kepada abang sulung suami, untuk pengetahuan semua, biarpun anak tu bukan darah daging saya, tapi saya dah […]

June 24 2018 0Comment

Kadang saya selalu post tentang kejayaan saya dekat status whatsap depa pulak baca, lepas tu depa dok menyindir saya dok kata senang² nak pi mana

Assalamualaikum wbt warga KRT. Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin. Harinie saya nak luah sikit apa yang terbuku dihati. Sebelum nie saya asyik tengok orang post je kan? Okay. Macam nie cerita dia. Suami saya ada 4 beradik semuanya. Kakak dia yang sulung dan dia yang last kalau ikutkan 1 mak 1 bapak. […]

June 24 2018 1Comment

Aku takut sangat bila ada suara suruh aku terjun sruh aku buka pintu suruh aku lompat masa aku tengah masak potong bawang

Assalamualaikum min…mohon hide acc aku…terpaksa guna acc fake.. Tak tahu macam mana nak mulakan cerita aku.. berat sebenarnya keadaan aku… Masih ingat kes yang viral pasal ibu kelar anak kan? Aku tak ade kaitan dengan hal tu, cuma aku terkesan dengan masalah meroyan.. aku tak tahu nak luahkan pada siapa, jadi biarlah aku luahkan kat […]

June 24 2018 0Comment

Bini saya ada up status dekat FB cakap kucing dah mat! kena langgar dan dia redha dan tak marah memang dia tahu salah dia

Salam admin dan pakcik makcik bawang semua. Saya ada isteri tengah mengandung 7 bulan.. masa balik raya hari tu saya bawa kucing 2 ekor, sekor penakut, sekor aktif.. Saya sampai 2 lebih pagi..esok kan isteri saya cari kul 8 pagi tengok kucing saya yang penakut tu hilang.. kucing saya nie kucing bandar, memang tak keluar […]