Kisahnya saya adalah isteri kedua kepada suami dan kami berkahwin senyap2 tanpa persetujuan isteri pertama

assalamualaikum tuan. maaf ganggu saya nak tanya.. saya kurang ilmu bab2 macam ni. Kisahnya saya adalah isteri kedua kepada suami dan kami berkahwin senyap2 tanpa persetujuan isteri pertama. baru sebulan pernikahan kami. sekarang isteri pertama dah tahu Dan setiap hari isteri pertama akan desak suami ceraikan saya. sedangkan suami tak kan ceraikan sesiapa pun. suami […]

Paling menyedihkan pernah satu hari saya beli kuih frozen terus dia marah2 siap cakap kenapa pergi beli kuih tak bagitahu dia

hai KRT. Tak tahu nak meluah kemana ni.. totally burn out tahap dewa. 6 bulan ni saya ada masalah kewangan. sebelum ni saya berbisnes online. kemudian bisnes saya bermasalah. sejak tu suami yg saya anggap dia support saya sebelum ni dah nampak bel4ngnya. sebelum ni memang saya yg uruskan perbelanjaan rumah macam bil2 & keperluan […]

Dipendekkan cerita pada tahun lepas wife aku dikejutkan dengan satu penyakit yang agak kritikal dan bermulalah porak peranda keluarga aku

Salam Admin & warga KRT semua. Aku doakan kalian semua sentiasa d’rahmati & d’lindungi rahmat Allah SWT.. Sedikit coretan kisah hidup aku & pasangan. Yg mana boleh bg pendapat, Insya’Allah jutaan terima kasih ku ucapkan. Aku berkahwin dgn isteri hampir 10 tahun & alhamdulillah d’kurniakan 3 org anak yg comey¬≤ & kiut ikut jejak wife.. […]