Pernah masa tu saya jadi takut dengan bayang2 sendiri saya tuduh suami berzin4 dengan kakak angkat saya sendiri Balik tu agaknya dia kurang sabar teruk saya kena dengan suami.

Assalamualaikum warga KRT. Kisah saya kali ni, tentang penyesalan saya bertindak ikut emosi tanpa menggunakan akal sebelum bercerai dulu. Rumahtangga kami tak tenang. Selalu bergaduh, kebanyakkan berpunca daripada saya. Saya langsung tak percayakan suami, selalu tuduh suami saya buat benda tak elok. Dan saya juga selalu memberontak dalam rumahtangga, sebab saya jobless tak keje gov […]

Masalahnya isteri Yang kedua suami sangat s4iko sampaikan sana sini die cuba add fren fb ig saya untuk tunjuk kat saya yang die pn ade anak dengan laki saya

Salam pembaca. Saya nak meluah. Kisahnya dalam setahun ni baru kantoi laki saya kahwin lain rupanya dr 2018 kahwin dengan warga 4sing janda. kami pjj. Atas alasan kerja. Saya kerja, suami pn kerja. tak sangka saya dimadukn diam2. usia perkahwinan dah nak masuk 15 tahun pum. Masalahnya isteri Yang kedua suami sangat s4iko sampaikan sana […]

Kisahnya Haritu saya nak makan tengah cedok makanan masatu makcik dia lalu sebelah terus dia cakap dgn makcik dia “makan je keje”

selamat petang semua. nak minta pandangan warga krt. kisah nya mcmni. saya ada adik ipar. perempuan. seorang yg suka menyendiri,pendiam,suka kurung dlm bilik je. kira mcm introvert. ckp pun kdg2 je. tapi, secara tiba2 semua tu berubah. dia layan saya mcm dia benci sgt kat saya. saya tak pernah pun buat apa2 dgn dia. saya […]

Kisahnya Haritu saya nak makan tengah cedok makanan masatu makcik dia lalu sebelah terus dia cakap dgn makcik dia “makan je keje”

selamat petang semua. nak minta pandangan warga krt. kisah nya mcmni. saya ada adik ipar. perempuan. seorang yg suka menyendiri,pendiam,suka kurung dlm bilik je. kira mcm introvert. ckp pun kdg2 je. tapi, secara tiba2 semua tu berubah. dia layan saya mcm dia benci sgt kat saya. saya tak pernah pun buat apa2 dgn dia. saya […]